Selidbe

Selidbe

Selidbe

ATS agencija za selidbe Beograd posluje više od 29 godina.Tokom vremena stekli smo znanje,mudrost i iskustvo u našoj branši.Kao najstarija transportna i selidbena agencija u regionu, svesni smo koliko je za naše klijente važno da se presele kvalitetno, efikasno i sigurno uz poštovanje vremenskih rokova i dogovorenih usluga.Stoga poslujemo u tom smeru,kako bismo uslugu selidbe održali na visokom nivou i na zadovoljstvo naših klijenata.ATS agencija za transport i selidbe pruža niz objedinjenih usluga u domenu selidbe i skladištenja.

Spisak usluga koji smo u mogućnosti da Vam pružimo:

Kompletna ili delimična usluga selidbe prilikom

SELIDBE STANA

SELIDBE KUĆE

SELIDBE KANCELARIJA

SELIDBE LOKALA

Selidbe kamionskim ili selidbe kombi prevozom

Radna snaga na poslovima nošenja nameštaja i razne robe

Skladištenje stvari u nekom od nasa 4 magacina:

Altina Novi Beograd na dve lokacije Bežanijska Kosa

Pakovanje pokućstva ili kancelarijskog materijala prilikom selidbe

Zaštita nameštaja materijalima različitog kvaliteta

Demontaža i montaža nameštaja svih vrsta

SELIDBE U BEOGRADU SU NAŠA SPECIJALNOST.PRESELILI SMO PREKO 14.000 STANOVA,KUĆA,FIRMI I LOKALA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA I SRBIJE.

Selidbe Beograd

ATS agencija za transport i selidbe obavlja usluge selidbe u svim Beogradskim opštinama:

selidbe Novi Beograd selidbe Čukarica selidbe Palilula selidbe Zemun selidbe Savski venac selidbe Stari grad selidbe Voždovac selidbe Vračar selidbe Rakovica selidbe Zvezdara selidbe Barajevo selidbe Grocka selidbe Lazarevac selidbe Mladenovac selidbe Obrenovac selidbe Sopot selidbe Surčin

Selidbe Srbija

Selidbe iz jednog grada u drugi na teritoriji Republike Srbije predstavljaju nešto zahtevniji tip selidbe. Pozovite nas i naše stručno osoblje će Vam pomoći da se preselite bez mnogo napora.

Selidbe inostranstvo

Selidbe u inostranstvo ili iz inostranstva predstavljaju najzahtevniji tip selidbe. Osim same selidbe za selidbe u inostranstvo ili iz inostranstva potrebna je i propratna dokumentacija. Naše stručno osoblje potrudiće se da Vam ovaj stresni dogadjaj protekne bez mnogo muke.  

Svaka selidba je priča za sebe pa samim tim i cena svake selidbe je različita. Ovo su samo neki od faktora od kojih zavisi cena selidbe:

količina stvari (nameštaja, kutija itd)

stanje nameštaja

spratovi

prilaz do zgrade

kilometraža

vrsta usluge (selidba sa ili bez pakovanja u kutije, demontaže, montaže, zaštite nameštaja itd.)

Za Vas ćemo, potpuno besplatno, uraditi procenu selidbe i dati Vam savete kako da sa što manje napora i nepotrebnih troškova preselite Vaš stan ili poslovni prostor.

Pozovite nas i naše ljubazno osoblje ce naći pravo rešenje za svaku Vašu situaciju.

16 Saveta za selidbe :

1. Pre početka selidbe prodajte ili se rešite bespotrebnog nameštaja i stvari koje ne koristite, razlog je manje stvari za pakovanje,selidbu i organizovanje u novom prostoru.

2. Sortirajte stvari za selidbu po kategorijama

3. Istražite i raspitajte se o firmama za selidbe (što više napora na ovom polju uložite manje ćete imati problema na dan selidbe)

4. Izaberite pravi dan za selidbu (zbog vremenskih prilika,guzve u saobraćaju i slično)

5. Napravite spisak stvari i nameštaja za selidbu,kao i spisak aktivnosti koji bi trebalo obaviti pre i posle selidbe.

6. Nabavite potrebnu ambalažu za pakovanje i zaštitu nameštaja,kako bi ste sačuvali Vaše stvari od potencijalnih oštećenja prilikom transporta i selidbe.

7. Proverite da li imate originalne kutije od elektronskih aparata (televizora,muzičke linije i slično)

8. Ako se oslanjate na porodicu i prijatelje,pozovite ih u pomoć,selidbe su lakše uz podršku.

9. Promenite adresu stanovanja.Preporučujemo par dana pre početka selidbe.

10. Obeležtite spakovane kutije,kako biste kasnije znali kako ih rasporediti dok traje selidba.Koristite male kutije za teške stvari.

11. Zaštitite lomljive stvari,lampe,slike i ukrase puc-puc folijom,papirom za pakovanje i slično.

12.Lične stvari,novac,dokumenta,ključeve i slično sklonite na sigurno mesto

13. Otopite frižider i pobrinite se o namirnicama pre početka selidbe

14. Ukoliko iznajmljujete prostor slikajte isti pre početka selidbe,time ćete sprečiti komplikovane situacije kada se budete iseljavali

15. Pobrinite se da se dan Vaše selidbe ne poklapa sa danom selidbe novog stanara

16. Živeli i srećno sa selidbom !

Selidbe osetljivih stvari

Osetljive stvari kao sto su klaviri, stilski nameštaj, skupoceni komadi nameštaja ,vredne slike ili stvari koje imaju veliku težinu poput termoakumulacinih peći, sefova, servera ili fotokopir aparata predstavljaju veliki izazov za svakog ko želi da ih preseli.

Naši stručni radnici bez problema obaviće selidbu tih stvari umesto Vas.

Odnošenje nepotrebnih stvari

Odnošenje i odlaganje starog, propalog ili nepotrebnog nameštaja može biti komplikovan i naporan posao koji ukoliko se pogrešno odradi može biti i kažnjiv.Nudimo Vam rešenje za taj problem.

Ukoliko imate manju količinu nameštaja kojeg želite da se rešite(1-3 komada), prva subota u mesecu je dan kada gradska čistoća odvozi krupan otpad. Pozovite nas i naši radnici će odneti stvari do Vama najbližeg kontejnera.

Ako ne želite da sačekate prvu subotu u mesecu ili imate veću količinu starog, dotrajalog ili nepotrebnog nameštaja i želite da ga se rešite možete se odlučiti i za transport starih stvari do Vama najbliže deponije.

Transportna vozila prilikom selidbe

ATS agencija za selidbe može Vam ponuditi transportne usluge prevoza ili selidbe kamionima od:

3.5 tona - 15 m3 do 37 m3

5 tona - 20 m3 do 37 m3

7 tona

10 tona

hladnjače

kipere

prevoz vozilima sa rampom

Značajno je istaći da najveći kamioni koji se mogu koristiti za selidbe i transport na teritoriji grada Beograda su kamioni od 3.5 tona do 5 tona i zapremine od 20 m3 za koje imamo potrebnu dozvolu od Seretarijata za saobraćaj za kretanje kroz uži i širi centar Beograda,kao i za parkiranje vozila u svim zonama Beograda prilikom selidbe.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo i kombi prevoz Vaših stvari i nameštaja,kombi vozilima od 2.5 - 3.5 m i zapremine od 8 m3 do 10 m3.
Kao i manja dostavna vozila,pickup vozila za prevoz i selidbe razne robe i nameštaja u manjim količinama.

KONTAKT