Selidbe kuća

selidbe kuce

Saveti za selidbu kuće

Napravite spisak stvari i nameštaja koji bi trebalo preseliti, kako bismo utvrdili kubikažu Vašeg nameštaja i utvrdili optimalan broj ljudi , predvideli razne situacije, predvideli nepoznate situacije (primer:selidba dok traje maraton u Beogradu,selidba a da postoji mogućnost jakog pljuska u Beogradu,selidba po zimskim uslovima,selidba na ekstremnim temperaturama - preko 40 stepena celzijusa), kao i vozilo koje je potrebno za Vaše preselenje.

Izmerite nameštaj za koji smatrate da po gabaritima,ne bih se mogao preseliti u komadu,demontaže i montaže možete uraditi sami ili prepustiti našoj agenciji za selidbe.

Zaštitite folijama,kartonima ili bilo kojom drugom ambalazom komade nameštaja koji su Vam dragi,vredni ili skupoceni,takodje ovu vrstu usluge možemo uraditi umesto Vas.

Nabavite dovoljan broj kartonskih kutija za pakovanje pokućtva ili ih porucite od nas,radimo dostavu na celoj teritoriji Beograda.

selidbe kuce Beograd

Selidbe kuće na teritoriji Srbije

Selidbe kuće iz jednog grada u drugi na teritoriji Republike Srbije predstavljaju nešto zahtevniji tip selidbe. Pozovite nas i naše stručno osoblje će Vam pomoći da se preselite na obostrano zadovoljstvo.Na cenu selidbe ovog tipa pored gore navedenih faktora utiču i predjeni broj kilometara,putarine kao i posebne dnevnice radnika u zavisnosti od vremena i količine posla i zahtevnosti same selidbe.

Selidbe kuće u inostranstvo

Selidbe kuće u inostranstvo ili iz inostranstva predstavljaju najzahtevniji tip selidbe. Za selidbe kuće u inostranstvo ili iz inostranstva potrebna je i propratna zakonski odredjena dokumentacija.Naše ljubazno osoblje potrudiće se da Vam ovaj stresni dogadjaj protekne bez mnogo muke.

Selidbe kuća i vikendica svih kvadratura

Možemo Vam ponuditi uslugu selidbe kuća i vikendica po pristupačnim cenama , uz odlićan kvalitet usluge , poštujući sve Vaše zahteve.

Kvalitetne selidbe kuća i vikendica po pristupačnim i korektnim cenama

Ukoliko su Vam potrebne selidbe kuće ili vikendice po pristupačnim cenama,dozvolite da umesto Vas obavimo uslugu selidbe , pri tom poštujuci i uvažavajuci sve Vaše zahteve i pravila struke koji se tiču pripreme za selidbu i same selidbe Vašeg kuće ili vikendice.

Selidba svake kuće ili vikendice je različita,samim tim se cena svake selidbe kuće razlikuje po definiciji.

Selidbe kuće se mogu uraditi na nekoliki broj načina.Ukoliko niste sigurni koji je pravi način , pozovite nas i nase iskusno osoblje,pružiće Vam potrebne informacije.

U našoj agenciji možete dobiti selidbu kuće prilagođenu Vašim potrebama i pravilima struke , plan selidbe kuće koji Vama najviše odgovara i cenu prilagođenu Vašem budžetu.Svaki dogovor koji iz navedenog proističe , jeste korektan i apsolutno realan.

Selidbe kuća ili vikendica u Beogradu je usluga za koju smo usko specijalizovani. Posedujemo realno i prilično iskustvo i iza nas je popriličan broj preseljenih kuća , vikendica i raznih objekata na teritoriji grada Beograda i Srbije.
Selidbe kuce do 40 m2
Selidbe Beograd selidbe kuce
selidbe kuca
selidba Beograd kuca

Selidbe kuća do 40 m2

Selidbe kuće ili vikendice čija kvadratura je do 40 m2 , predstavlja uslugu selidbe koja se po relativnoj zahtevnosti ubraja u jednostavnije , organizaciono i tehnički. Selidbe ovakvog tipa su selidbe koje u proseku traju 3 do 7 sati , u zavisnosti da li se pokućstvo i namestaj seli iz cele kuće ili se kuća seli samo delimično.Takodje , vremenski rok za selidbu kuće zavisi od toga da li se radi priprema namestaja i pokućstva iz kuće za selidbu tj. pakovanje pokućstva i zaštita nameštaja,kao i demontaža i montaža namestaja koji zbog svojih gabarita predstvalja poteskoću za bezbedno iznošenje i selidbu do nove lokacije.Selidbe kuće se rade kombijem ili kamionskim prevozom u zavistnosti od količine kao i gabarita Vaših stvari i nameštaja.

Selidbe kuća od 40m2 do 70 m2

Selidba kuće od 40m2 do 70m2 je najčesća kategorija selidbe uopšte,a i u Beogradu,iz prostog razloga što su kuće ove kvadrature najčešće stambene jedinice koji zadovoljavaju potrebe jedne porodice i čine najveći procenat stambenog prostora u našem gradu,pa samim tim i druga po kategoriji zahtevnosti prilikom selidbe.Selidbe kuće ove kategorije u proseku traju 4 do 10 sati.Broj radnika koji ćemo angažovati,kao i vrsta prevoza takodje zavise od gabarita,količine stvari i nameštaja,oblika i pristupačnosti kuće,oblika i pristupačnosti prolaza i hodnika,mogućnosti iznosenja stvari ukoliko je kuća u dva ili više nivoa spratnosti i svakako mogućnosti što blizeg parkiranja vozila kuća,koje ste planirali da preselite.

Selidbe kuce Beograd
Selidbe kuce Novi Beograd
selidbe kuca 40-60 m2
selidba kuce Beograd 40m2

Selidbe kuća preko 70m2

Prilikom selidbe kuće čija kvadratura prelazi 70 m2,predlažemo da kontaktirate ATS agenciju za transport i selidbe i zakažete izlazak našeg agenta na teren,kako bismo utvrdili što precizniju procenu selidbe Vaše kuće,da bismo sagledali situaciju i sve neophodne uslove potrebene za bezbednu,efikasnu i kvalitetnu selidbu Vaše kuće.

Faktori od kojih zavisi cena selidbe:

količina stvari za selidbu (gabariti nameštaja,broj kutija itd...)

stanje nameštaja koji se preseljava

spratnost objekta iz kog se iseljvate ili useljavate

mogućnost upotrebe i veličina lifta

mogućnost prilaza vozila do zgrade

broj angažovanih radnika

kilometraža

vrsta usluge (selidba sa ili bez pakovanja pokućstva u kutije,demontaže, montaže, zaštite nameštaja itd...)

Za Vas ćemo,potpuno besplatno, uraditi procenu selidbe Vaše kuće i dati Vam savete,kako da sa što manje napora i nepotrebnih troškova preselite Vaš kuću.

Pozovite nas i naše ljubazno osoblje ce naći pravo rešenje za svaku Vašu situaciju.

Selidbe osetljivih stvari prilikom selidbe kuće

Osetljive stvari kao što su klaviri , stilski nameštaj , skupoceni komadi nameštaja ,vredne slike ili stvari koje imaju veliku težinu poput termoakumulacinih peći, sefova, servera ili fotokopir aparata predstavljaju veliki izazov za svakog ko želi da ih preseli.

Naši vredni i iskusni radnici,bez problema obaviće selidbu Vaše,zastitu namestaja, pakovanje pokucstva kao i demontaže i montaže namestaja umesto Vas.Takodje,nudimo i uslugu skladištenja Vaših stvari i pokućstva u nekom od naših magacina,magacini se nalaze na četiri lokacije:dva magacina u Novom Beogradu,Altina i Bežanijska Kosa.

selidbe pijanina

Odnošenje nepotrebnih stvari

Odnošenje i odlaganje starog, propalog ili nepotrebnog nameštaja iz Vaše kuće može biti komplikovan i naporan posao,koji ukoliko se pogrešno odradi može biti i kažnjiv po momentalno važećim zakonima.Nudimo Vam rešenje za taj problem.

Ukoliko imate manju količinu nameštaja,kojeg želite da se rešite (1-3 komada), prva subota u mesecu je dan,kada gradska čistoća odvozi krupan otpad.Pozovite nas i naši radnici će odneti stvari do Vama najbližeg kontejnera.

Ako ne želite da sačekate prvu subotu u mesecu ili imate veću količinu starog,dotrajalog ili nepotrebnog nameštaja i želite da ga se rešite možete se odlučiti i za transport i selidbu Vasih starih stvari do Vama najbliže deponije.

KONTAKT