Selidbe Stari Grad

Selidbe Stari Grad,Knez Mihajlova,Trg republike
Selidbe u istorijskom i kulturnom delu Beograda Stari Grad

Selidbe Stari Grad

Selidbe su uvijek emocionalno i fizički naporne aktivnosti, posebno kada se radi o preseljenju u ili iz Starog grada. Stari grad je pun istorije i tradicije, što ga čini posebnim, ali istovremeno ih čini izazovnim za selidbe.

Zbog uskih ulica, ograničenog parkiranja i često odsutnosti liftova, selidbe u Starom gradu mogu biti teže nego u drugim delovima grada. Neki objekti u Starom gradu mogu biti vrlo stari, s vrednim zidovima i nezgodnim stepenicama, što može otežati prenos teških predmeta i namještaja. Stoga, pre nego što započnete selidbu, trebali biste pažljivo planirati i osigurati potrebne alate i opremu i odgovarajuće vozilo za olakšavanje procesa selidbe.

Vrlo često su potrebne i posebne dozvole za ulazak u odredjene ulice i pešačke zone.

Selidbe u Starom gradu mogu biti izazovne i zbog činjenice da se često radi o zonama koje su pod zaštitom države. To znači da postoje posebna pravila koja se moraju poštovati kako bi se sačuvao istorijski i kulturni karakter ovog dela grada. Na primer, mogu postojati ograničenja u pogledu vremena selidbe ili načina na koji se nameštaj i pokućstvo mogu prenositi i trasportovati.

Uprkos ovim izazovima, selidbe u starom gradu mogu biti i vrlo uzbudljive i emocionalne. Za mnoge ljude, selidba iz Starog grada znači napuštanje mesta gde su proveli dugi niz godina, sećanja na radosne i teške trenutke u životu, susede koje su poznavali godinama i mesta koja su posećivali kao deca. Stoga, ako se odlučite na selidbu iz Starog grada, budite spremni za promjene, ali takođe se prisetite da ćete moći stvoriti nove uspomene na svom novom mestu prebivališta.

Dozvolite nam da Vam pognemo prilikom selidbe Vašeg stana,kuće i poslovnog prostora,takodje radimo i selidbe manje količine stvari ili nameštaja.

Selidbe Stari Grad - osetljive i specificne stvari

Prilikom selidbe u Starom Gradu često se ukazuje potreba za selidbu pianina,stilskog nameštaja i skupocenog nameštaja.Vrednih slika,lampi skulptura,ukrasa ili stvari koje imaju veliku težinu poput termoakumulacinih peći,sefova,servera ili fotokopir aparata.Ovakve selidbe predstavljaju veliki izazov za svakog ko želi da ih sigurno i kvalitetno preseli.Prilikom selidbe osetljivih i skupih komada nameštaja nudimo Vam kao uslugu zaštitu ovakvih vrsta stvari odabranim materijalima različitog kvaliteta i cene.

Ukoliko imate potrebu za ovakvom vrstom selidbe pozovite nas i naši stručni radnici će zaštiti Vaše dragocenosti ili nameštaj i obaviti selidbu tih stvari za Vas.

Selidbe na deponiju iz Starog grada

Selidbe i prevoz na deponiju starog, propalog ili nepotrebnog nameštaja i stvari može predstavljati komplikovan i naporan posao koji ukoliko se pogrešno odradi može biti i zakonski kažnjiv.Možemo Vam ponuditi naše usluge za rešenje ovakve vrste selidbe.

Posedujemo sklopljen ugovor sa Gradskom deponijom Vinča

Selidbe Stari Grad - pešačke zone i znamenitosti za koje su potrebne posebne dozvole Sekreterijata za saobraćaj

Kalemegdan

Knez MIhajlova

Terazije

Dorćol odredjene ulice

Trg republike

Studentski trg

Skadarlija

Kosančićev venac

Terazije

Usluge prilikom selidbe u Starom Gradu
KONTAKT