SELIDBE LOKALA BEOGRAD

SELIDBE LOKALA U BEOGRADU,SRBIJI I INOSTRANSTVU

selidbe

Selidbe lokala

Ukoliko imate potrebu da preselite ceo ili delove lokala u Beogradu, Srbiji ili Inostranstvu,nase strucno osoblje Vam stoji na raspolaganju,radi davanja saveta i potrebnih informacija vezanih za Vasu selidbu. Nasa agencija za selidbe bavi se preseljenjem industrijskih aparata, teskih i gabaritnih masina kao i opreme ili inventara koji se nalazi u Vasem lokalu. Nasa usluga obuhvata kamionski ili kombi prevoz razlicite tonaze i gabarita,kao i pristojne i obucene radnike,opremu i materijale koji su potrebni za ovakvu vrstu usluge,kako bi sama selidba Vaseg lokala protekla na obostrano zadovoljstvo. Iza nas stoji višegodišnje iskustvo u transportu i selidbama lokala različitih delatnosti. Radimo sve što Vam je potrebno, od pakovanja Vaših stvari u zaštitnu ambalažu, demontaže i njihovog transporta i prevoza pa sve do konačne demontaže i postavljanja nameštaja i stvari po Vašoj želji. Procena cene selidbe lokala,kao i saveti pre pocetka selidbe su besplatni,kao i izlazak naseg strucnog lica na teren u terminu koji Vama odgovara.

Selidbe lokala u Beogradu su naša specijalnost. Posedujemo veliko iskustvo i iza nas je preko 14.000 preseljenih stanova,kuca,poslovnih prostora i lokala na teritoriji grada Beograda.

Svaka selidba lokala se mnogostruko razlikuje po kolicini i obimu posla,pa samim tim i cena svake selidbe lokala je različita. Ovo su samo neki od faktora od kojih zavisi cena selidbe loakala:

količina,gabariti i tezina stvari (nameštaja,masina kutija itd) koji bi trebalo preseliti
stanje nameštaja ,masina i ostale industrijske opreme
spratnost
prilaz do zgrade,lokala
kilometraža
vrsta usluge (selidba sa ili bez pakovanja u kutije, demontaže, montaže, zaštite nameštaja,masina,inventara,opreme itd.)

Pozovite nas i naše ljubazno osoblje ce naći pravo rešenje za svaku Vašu situaciju.  

☎ 064/574-5432 ☎ 011/3192-401 ☎ 011/3192-701