Pozadina za selidbe
kontakt telefon za selidbe ats selidbe beograd

Selidbe lokala

Selidbe, Selidbe Beograd, ATS Sinonim za selidbe

selidbe

Selidbe lokala

Ukoliko imate potrebu da preselite ceo ili delove lokala u Beogradu, Srbiji ili Inostranstvu,nase strucno osoblje Vam stoji na raspolaganju,radi davanja saveta i potrebnih informacija vezanih za Vasu selidbu. Nasa agencija za selidbe bavi se preseljenjem celokupne industrijskih aparata, teskih i gabaritnih masina kao i opreme ili inventara koji se nalazi u Vasem lokalu. Nasa usluga obuhvata kamionski ili kombi prevoz razlicite tonaze i gabarita,kao i pristojne i obucene radnike,opremu i materijale koji su potrebni za ovakvu vrstu usluge,kako bi sama selidba Vaseg lokala protekla na obostrano zadovoljstvo. Iza nas stoji višegodišnje iskustvo u transportu i selidbama lokala različitih delatnosti. Radimo sve što Vam je potrebno, od pakovanja Vaših stvari u zaštitnu ambalažu, demontaže i njihovog transporta i prevoza pa sve do konačne demontaže i postavljanja nameštaja i stvari po Vašoj želji. Procena cene selidbe lokala,kao i saveti pre pocetka selidbe su besplatni,kao i izlazak naseg strucnog lica na teren u terminu koji Vama odgovara.

Selidbe lokala u Beogradu su naša specijalnost. Posedujemo veliko iskustvo i iza nas je preko 14.000 preseljenih stanova,kuca,poslovnih prostora i lokala na teritoriji grada Beograda.

Svaka selidba lokala se mnogostruko razlikuje po kolicini i obimu posla,pa samim tim i cena svake selidbe lokala je različita. Ovo su samo neki od faktora od kojih zavisi cena selidbe loakala:

-količina,gabariti i tezina stvari (nameštaja,masina kutija itd) koji bi trebalo preseliti
-stanje nameštaja ,masina i ostale industrijske opreme
-spratnost
-prilaz do zgrade,lokala
-kilometraža
-vrsta usluge (selidba sa ili bez pakovanja u kutije, demontaže, montaže, zaštite nameštaja,masina,inventara,opreme itd.)

Pozovite nas i naše ljubazno osoblje ce naći pravo rešenje za svaku Vašu situaciju.  

kontakt telefon za selidbe ats selidbe beograd