Selidbe lokala

Selidbe lokala
Selidbe lokala - selidbe zanatskih radnji

Selidbe lokala Beograd

Ukoliko imate potrebu da preselite ceo ili delove lokala u Beogradu, Srbiji ili Inostranstvu, naše strucno osoblje Vam stoji na raspolaganju,radi davanja saveta i potrebnih informacija vezanih za Vašu selidbu.

Naša agencija za selidbe bavi se preseljenjem industrijskih aparata, teških i gabaritnih mašina kao i opreme ili inventara koji se nalazi u Vasem lokalu.

Naša usluga obuhvata kamionski ili kombi prevoz različite tonaže i gabarita,kao i pristojne i obučene radnike,opremu i materijale koji su potrebni za ovakvu vrstu usluge,kako bi sama selidba Vašeg lokala protekla na obostrano zadovoljstvo.

Iza nas stoji višegodišnje iskustvo u transportu i selidbama lokala različitih delatnosti. Radimo sve što Vam je potrebno, od pakovanja Vaših stvari u zaštitnu ambalažu, demontaže i njihovog transporta i prevoza pa sve do konačne montaže i postavljanja nameštaja i stvari po Vašoj želji.

Procena cene selidbe lokala,kao i saveti pre početka selidbe su besplatni, kao i izlazak našeg stručnog lica na teren u terminu koji Vama odgovara.

efikasne selidbe lokala u Beogradu
Selidbe lokala u Beogradu su naša specijalnost. Posedujemo veliko iskustvo i iza nas je preko 14.500 preseljenih stanova,kuća,poslovnih prostora i lokala na teritoriji grada Beograda.

Svaka selidba lokala se mnogostruko razlikuje po količini i obimu posla,pa samim tim i cena svake selidbe lokala je različita. Ovo su samo neki od faktora od kojih zavisi cena selidbe loakala :

količina,gabariti i težina stvari (nameštaja,mašina kutija itd) koji bi trebalo preseliti

stanje nameštaja ,mašina i ostale industrijske opreme

spratnost

prilaz do zgrade,lokala

kilometraža

vrsta usluge (selidba sa ili bez pakovanja u kutije, demontaže, montaže, zaštite nameštaja,mašina,inventara,opreme itd.)

Pozovite nas i naše ljubazno osoblje ce naći pravo rešenje za svaku Vašu situaciju.

Selidbe lokala po kategorijama

KONTAKT