Selidbe Palilula

Selidbe Palilula
Selidbe Palilula sa ATS agencijom

Selidbe Palilula - Cene

Formiranje cene prilikom selidbe Palilula zavisi od mnoštva faktora i potrebnih usluga.

Pozovite nas i naše stručno osoblje će Vam dati korisne smernice i savete radi procene troškova Vaše selidbe.

Selidbe Palilula - Obaveze naše agencije prilikom selidbe

POŠTUJEMO DOGOVORENO VREME SELIDBE: U većini slučajeva vreme i datum selidbe se unapred dogovara - naša obaveza je da budemo tačni,ukoliko je selidba hitna vreme dolaska na selidbu odredjuje niz faktora od raspoloživosti vozila i ljudi,kao i drugih zakazanih poslova i slično. Kada je termin selidbe zakazan obavezujemo se da će naša agencija završiti posao selidbe do kraja.

POŠTUJEMO DOGOVORENE USLUGE I DOGOVORENE CENE: Naša agencija za selidbe je transparentna prilikom ugovaranja posla i cene.Prilikom korišćenja naših usluga biće taksativno naplaćeno samo što je dogovoreno i uradjeno bez ikakvih skrivenih troškova.Tolerancija količine nameštaja i robe koji se preseljava je od 2% do 10% u zavisnosti od obima posla,a koji prethodno nije dogovoren sa našom agencijom.Ukoliko posao zahteva,izlazak naših agenata na teren prilikom procene cene selidbe i potrebnih usluga je besplatan.

TAPACIRANA,ČISTA I SIGURNA VOZILA: Naša vozila koja se koriste za selidbe su čista, sigurna.

NAŠI RADNICI: Svi radnici koji obavljaju uslugu selidbe su probrani,vredni,vaspitani,stručni i ljubazni.

Selidbe Palilula

Selidbe Palilula je usluga naše agencije u okviru usluge selidbe Beograd , koju obavljamo od 1. maja 1994 godine.

Efikasno smo odradili preko 14.500 selidbi na teritoriji grada Beograda , a dobar deo selidbi se obavljao u ili iz opštine Palilula.

U okviru usluge selidbe Palilula selimo kuće , stanove , firme i lokale po pristupačnim cenama selidbe.

Nastojimo da poslujemo u smeru održanja kvalitetnih selidbi , unapredjujući uslugu na svima poljima , kako bi zadovoljili razne zahteve naših klijenata.

Selidbe Palilula - USLUGE

Kompletna usluga selidbe Palilula

Delimična usluga selidbe Palilula

SELIDBE STANA PALILULA

SELIDBE KUĆE PALILULA

SELIDBE KANCELARIJA PALILULA

SELIDBE LOKALA PALILULA

Skladištenje stvari u nekom od nasa 4 magacina:

Altina

Novi Beograd na dve lokacije

Bežanijska Kosa

Pakovanje u kutije različitih dimenzija i kvaliteta prilikom selidbe u Paliluli

Selidbe Palilula - delikatne i specifične stvari

Prilikom selidbe u Paliluli često se ukazuje potreba za selidbu pianina,stilskog nameštaja i skupocenog nameštaja.Vrednih slika,lampi skulptura,ukrasa ili stvari koje imaju veliku težinu poput termoakumulacinih peći,sefova,servera ili fotokopir aparata.Ovakve selidbe predstavljaju veliki izazov za svakog ko želi da ih sigurno i kvalitetno preseli.Prilikom selidbe osetljivih i skupih komada nameštaja nudimo Vam kao uslugu zaštitu ovakvih vrsta stvari odabranim materijalima različitog kvaliteta i cene.

Ukoliko imate potrebu za ovakvom vrstom selidbe pozovite nas i naši stručni radnici će zaštiti Vaše dragocenosti ili nameštaj i obaviti selidbu tih stvari za Vas.

Selidbe Palilula - kamionski ili kombi prevoz

Prilikom selidbe u Paliluli u mogućnosti smo da Vam ponudimo transportne usluge kombi prevoza ili selidbe kamionima od:

kamion 3.5 tone - 15 m3 do 37 m3

kamion 5 tona - 20 m3 do 37 m3

kamion 7 tona

kamion 10 tona

kamion hladnjače

kipere

selidbe kamionima sa rampom

Značajno je istaći da najveći kamioni koji se mogu koristiti za selidbe i transport u Beogradu su kamioni od 3.5 tona do 5 tona i zapremine od 20 m3 za koje imamo potrebnu dozvolu od Sekretarijata za saobraćaj za kretanje kroz uži i širi centar Beograda , kao i za parkiranje vozila u svim zonama Beograda prilikom selidbe.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo i kombi prevoz Vaših stvari i nameštaja,kombi vozilima od 2.5 - 3.5 m i zapremine od 8 m3 do 10 m3.Kao i manja dostavna vozila , pickup vozila za prevoz i selidbe razne robe i nameštaja u manjim količinama.

Selidbe Palilula - selidbe na deponiju

Selidbe i prevoz na deponiju starog, propalog ili nepotrebnog nameštaja i stvari može predstavljati komplikovan i naporan posao koji ukoliko se pogrešno odradi može biti i zakonski kažnjiv.Možemo Vam ponuditi naše usluge za rešenje ovakve vrste selidbe.

Ukoliko imate manju količinu nameštaja kojeg želite da se rešite (1 do 3 komada), prva subota u mesecu je dan kada gradska čistoća odvozi krupan otpad. Pozovite nas i naši radnici će odneti stvari do Vama najbližeg kontejnera.

Ako ne želite da sačekate prvu subotu u mesecu ili imate veću količinu starog, dotrajalog ili nepotrebnog nameštaja i želite da ga se rešite možete se odlučiti i za prevoz ili selidbu starih stvari do Vama najbliže deponije.

Selidbe Palilula po naseljima

ATS agencija za transport i selidbe obavlja usluge selidbe u svim naseljima opštine Palilula:

ATS agencija za transport i selidbe obavlja usluge selidbe u svim gradskim četvrtima opštine Palilula:

KONTAKT