Usluge prilikom selidbe Beograd

selidbe usluge
 1. Selidbe

  Selidbe

  Ukoliko Vam je potrebna selidba stana ili kuće, selidba poslovnog prostora ili lokala , kao i selidbe teskih ili specijalnih tereta(sefa,kasa,masina ili industrijske opreme) naši profesionalni radnici će taj mukotrpan posao obaviti umesto Vas i za Vas.

  Selidbe radimo u svim Beogradskim opstinama.

 1. Pakovanje i zastita nemstaja prilikom selidbe

  Pakovanje

  Pakovanje pokućstva ili kancelarijskog materijala u kutije i sama priprema za selidbu je najzahtevniji i najdugotrajniji proces prilikom svake selidbe, možemo Vam ponuditi zaštitu nameštaja materijalima različitog kvaliteta i cene.

 1. selidbe kamionski i kombi prevoz

  Vozni park

  Za selidbe Vam možemo ponuditi kamionski i kombi prevoz.Prilikom selidbe ili transporta na raspolaganju su Vam kamioni od 2,5 tone, 3 tone, 5 tona kao i kamioni od 7 i 10 tona, kao i druga dostavna vozila.

 1. skladistenje za selidbe

  Skladištenje

  Skladištenje stvari u nekom od naših magacina možete obaviti na neograničeni period uz garanciju da će svaki komad nameštaja koji uskladištite kod nas biti u istom stanju prilikom isporuke.

 1. selidbe na deponiju

  Selidbe na deponiju

  Odnošenje i odlaganje starog, propalog ili nepotrebnog nameštaja može biti komplikovan i naporan posao koji ukoliko se pogrešno odradi može biti i kažnjiv. Možemo Vam ponuditi rešenje za taj problem.

 1. procena selidbe

  Besplatna procena selidbe

  Svaka selidba je priča za sebe pa samim tim i cena svake selidbe je različita po mnoštvu faktora.Za Vas ćemo, potpuno besplatno uraditi procenu cene selidbe.

 1. selidbe demontaza i montaza namestaja

  Demontaža i montaža nameštaja

  Ukoliko su Vaše stvari prevelike da bi u komadu prošle kroz vrata ili hodnike , ukoliko je sigurnije da se rastave u delove kako bi se mogle preseliti ili da ne bi došlo do eventualnih oštećenja prilikom selidbe i transporta , demontaža i montaža nameštaja je još jedna od usluga koju naši radnici mogu obaviti umesto Vas.

  U mogućnosti smo da Vam ponudimo demontažu i montažu svih vrsta nameštaja.

KONTAKT