Selidbe stana Beograd

selidbe stana
Kvalitetna selidbe stana po pristupačnim cenama

Saveti za selidbu stana

Napravite spisak stvari i nameštaja koji bi trebalo preseliti,kako bismo utvrdili kubikažu Vašeg nameštaja i utvrdili optimalan broj ljudi ,predvideli razne situacije,predvideli nepoznate situacije(primer: selidba dok traje maraton u Beogradu,selidba a da postoji mogućnost jakog pljuska u Beogradu,selidba po zimskim uslovima,selidba na ekstremnim temperaturama - preko 40 stepena celzijusa), kao i vozilo koje je potrebno za Vaše preselenje.

Izmerite nameštaj za koji smatrate da po gabaritima,ne bih se mogao preseliti u komadu,demontaže i montaže možete uraditi sami ili prepustiti našoj agenciji za selidbe.

Zaštitite folijama,kartonima ili bilo kojom drugom ambalazom komade nameštaja koji su Vam dragi,vredni ili skupoceni , takodje ovu vrstu usluge možemo uraditi umesto Vas.

Nabavite dovoljan broj kartonskih kutija za pakovanje pokućtva ili ih porucite od nas,radimo dostavu na celoj teritoriji Beograda.

Selidbe stana na teritoriji Srbije

Selidbe iz jednog grada u drugi na teritoriji Republike Srbije predstavljaju nešto zahtevniji tip selidbe.Pozovite nas i naše stručno osoblje će Vam pomoći da se preselite na obostrano zadovoljstvo.Na cenu selidbe ovog tipa pored gore navedenih faktora utiču i predjeni broj kilometara,putarine kao i posebne dnevnice radnika u zavisnosti od vremena i količine posla i zahtevnosti same selidbe.

Selidbe stana u inostranstvo

Selidbe u inostranstvo ili iz inostranstva predstavljaju najzahtevniji tip selidbe. Za selidbe u inostranstvo ili iz inostranstva potrebna je i propratna zakonski odredjena dokumentacija.Naše ljubazno osoblje potrudiće se da Vam ovaj stresni dogadjaj protekne bez mnogo muke.

Selidbe stambenog prostora svih kvadratura

Selidbe stana po pristupačnim cenama , dozvolite da umesto Vas obavimo uslugu selidbe , pri tom poštujuci i uvažavajući sve Vaše zahteve i pravila struke koji se tiču pripreme za selidbu i same selidbe Vašeg stana.

Selidba svakog stana ili stambenog prostora je različita , samim tim se cena svake selidbe stana razlikuje po definiciji.

Selidbe stana se mogu uraditi na nekoliki broj načina.Ukoliko niste sigurni koji je pravi način , pozovite nas i nase iskusno osoblje , pružiće Vam potrebne informacije.

U našoj agenciji možete dobiti selidbu stana prilagođenu Vašim potrebama i pravilima struke , plan selidbe stana koji Vama najviše odgovara i cenu prilagođenu vašem budžetu.Svaki dogovor koji iz navedenog proističe , jeste korektan i apsolutno realan.

Selidbe garsonjera i jednosobnih stanova


Selidbe garsonjere ili jednosobnog stana , predstavljaju uslugu selidbe koja se po relativnoj zahtevnosti ubraja u jednostavnije , organizaciono i tehnički.Selidbe ovakvog tipa su selidbe koje u proseku traju 2 do 5 sati,u zavisnosti da li se radi priprema stana tj. pakovanje pokućstva i zaštita nameštaja,kao i demontaža i montaža namestaja koji zbog svojih gabarita predstvalja poteskoću za bezbedno iznošenje i selidbu do nove lokacije. Selidbe stana se rade kombijem ili kamionskim prevozom u zavistnosti od količine kao i gabarita Vaših stvari i nameštaja.

Selidbe dvosobnih stanova

Selidba dvosobnog stana je najčesća kategorija selidbe uopšte ,a i u Beogradu , iz prostog razloga što su dvosobni stanovi najčešće stambene jedinice koji zadovoljavaju potrebe jedne porodice i čine najveći procenat stambenog prostora u našem gradu,pa samim tim i druga po kategoriji zahtevnosti prilikom selidbe.Selidbe dvosobnih stanova u proseku traju 3 do 6 sati.Broj radnika koji ćemo angažovati,kao i vrsta prevoza takodje zavise od gabarita,količine stvari i nameštaja,oblika i pristupačnosti zgrade,oblika i pristupačnosti prolaza i hodnika,mogućnosti upotrebe liftova i svakako mogućnosti što blizeg parkiranja vozila zgradi,koje ste planirali da preselite.

Selidbe stana Beograd
Selidbe dvosobnog stana
selidba stana Beograd
selidbe dvosobnog stana Beograd

Selidbe višesobnih stanova

Prilikom selidbe stana čija kvadratura prelazi 35-40 m2 , predlažemo da kontaktirate ATS agenciju za transport i selidbe i zakažete izlazak našeg agenta na teren,kako bismo utvrdili što precizniju procenu selidbe,da bismo sagledali situaciju i sve neophodne uslove potrebene za bezbednu,efikasnu i kvalitetnu selidbu Vašeg stana.

Faktori od kojih zavisi cena selidbe :

količina stvari za selidbu (gabariti nameštaja,broj kutija itd...)

stanje nameštaja koji se preseljava

spratnost objekta iz kog se iseljvate ili useljavate

mogućnost upotrebe i veličina lifta

mogućnost prilaza vozila do zgrade

broj angažovanih radnika

kilometraža

vrsta usluge (selidba sa ili bez pakovanja pokućstva u kutije,demontaže, montaže, zaštite nameštaja itd...)

Za Vas ćemo,potpuno besplatno, uraditi procenu selidbe i dati Vam savete kako da sa što manje napora i nepotrebnih troškova preselite Vaš stan ili poslovni prostor.

Pozovite nas i naše ljubazno osoblje ce naći pravo rešenje za svaku Vašu situaciju.

Selidbe osetljivih stvari

Osetljive stvari kao što su klaviri , stilski nameštaj , skupoceni komadi nameštaja , vredne slike ili stvari koje imaju veliku težinu poput termoakumulacinih peći , sefova , servera ili fotokopir aparata predstavljaju veliki izazov za svakog ko želi da ih preseli.

Naši vredni i iskusni radnici,bez problema obaviće selidbu , zastitu namestaja , pakovanje pokucstva kao i demontaže i montaže namestaja umesto Vas.

selidbe stana osteljive stvari

Odnošenje nepotrebnih stvari

Odnošenje i odlaganje starog, propalog ili nepotrebnog nameštaja iz Vaše kuće može biti komplikovan i naporan posao,koji ukoliko se pogrešno odradi može biti i kažnjiv po momentalno važećim zakonima.Nudimo Vam rešenje za taj problem.

Ukoliko imate manju količinu nameštaja,kojeg želite da se rešite (1-3 komada), prva subota u mesecu je dan,kada gradska čistoća odvozi krupan otpad.Pozovite nas i naši radnici će odneti stvari do Vama najbližeg kontejnera.

Ako ne želite da sačekate prvu subotu u mesecu ili imate veću količinu starog,dotrajalog ili nepotrebnog nameštaja i želite da ga se rešite možete se odlučiti i za transport i selidbu Vasih starih stvari do Vama najbliže deponije.

KONTAKT