selidbe Voždovac

Selidbe Voždovac predstavljaju uslugu selidbe Beograd koju Vam možemo ponuditi po pristupačnim cenama uz zagarantovan kvalitet.

Trudimo se da uslugu selidbe Voždovac održavamo na visokom nivou,a takodje na obostrano zadovoljstvo.
Selidbama se bavimo dugi niz godina,što je samo po sebi odredjeni pokazatelj našeg poslovanja. U mogućnosti smo obaviti selidbu u ili iz Voždovca u bilo koje vreme koje je unapred dogovoreno po Vašem zahtevu.
Selidbu u ili iz Voždovca mozemo obaviti delimično ili po sistemu “ključ u ruke”. Poslujemo u svim delovima Voždovca i uvek smo spremni da obavimo selidbu od vrata do vrata,selidbe radimo svaki dan u nedelji od 00 h do 24 h. U poziciji smo da efikasno reagujemo nakon obavljenog razgovora sa Vama i zadatog naloga za selidbu po Vašim instrukcijama.
Naš posao je organizacija selidbe za Vas u bilo kom delu opštine Voždovac, uz maksimalno poštovanje dogovora i brige oko bezbedne selidbe Vašeg nameštaja i pokućstva.
Svaka selidba je različita od slučaja do slučaja, a uslugu selidbe prilagođavamo potrebama i zahtevima naših klijenata.. Naša agencija poseduje sve neophodne dozvole za kretanje vozila ili parkiranje istog u bilo kom delu grada. Uz to sva naša vozila su tapacirana,kako bi se iybegla eventualna oštećenja tokom transporta.
Za sva pitanja i informacije pobrinuće se naše ljubazno i kvalifikovano osoblje,koje može pomoći na kontruktivan način u svemu što vam je potrebno za organizaciju i sprovodjenju selidbe.
Možemo Vam možemo ponuditi i izlazak našeg agenta na teren,ukoliko je selidba iz nekog razloga specifična,kompleksna ili ukoliko zelite da budete sigurni u tačnost dogovora oko cene i same organizacije selidbe.

Selidbe Voždovac - USLUGE

Selidba Vozdovac

Nudimo Vam usluge selidbe na teritoriji opštine Voždovac:
1. Kompletna ili delimična usluga selidbe Voždovac

SELIDBA STANA VOŽDOVAC

SELIDBA KUĆE VOŽDOVAC

SELIDBA FIRME VOŽDOVAC

SELIDBA LOKALA VOŽDOVAC


2. Selidbe Vozdovac sa kamionskim ili kombi prevozom
3. Selidbe Vozdovac sa radnom snagom
4. Skladištenje stvari prilikom selidbe iz Vozdovca u nekom od nasa 4 magacina:

Altina Novi Beograd na dve lokacije Bežanijska Kosa

5. Pakovanje u kutije različitih dimenzija i kvaliteta prilikom selidbe u Beogradu i selidbe Vozdovac
6. Zaštita nameštaja materijalima različitog kvaliteta i cene
7.Demontaža i montaža nameštaja prilikom selidbe Vozdovac


Selidbe Vozdovac cene


Cena selidbe u ili iz Vozdovca zavisi od niza faktora.
Usluga selidbe Vozdovac zavisi od tipa vozila koje je neophodno za Vašu selidbu,broja angažovanih radnika koji učestvuju u selidbi i količini stvari koje prerseljavate.
Cena usluge selidbe Voždovac zavisi i od propratnih usluga tipa pakovanje pokućstva,zaštita nameštaja i eventualnih demontaža i montaža.


Saveti prilikom selidbe Vozdovac


Datum i vreme selidbe zakazite što je ranije moguće
Izmerite sve što je potrebno
Počnite pripremu za selidbu na vreme
Napravite listu važnih stvari
Rešite se viška stvari pre selidbe
Zapakujte svaku stvar ili nameštaj od vrednosti posebno
Koristite čvrste kartonske kutije namenjene za selidbu
Stavljajte teške stvari u manje kutije i uvek na dno, kako se prilikom selidbe ne bi oštetile lakše stvari koje stavljate preko njih

Selidbe po delovima Voždovca


ATS agencija za transport i selidbe obavlja usluge selidbe u svim delovima Voždovca:

selidbe Autokomanda selidbe Banjica 1 i 2 selidbe Braće Jerković 1 i 2 selidbe Dušanovac selidbe Jajinci selidbe Kumodraž 1 i 2 selidbe Voždovac selidbe Lekino Brdo selidbe Marinkova Bara selidbe Medaković 1 i 2 selidbe Mitrovo Brdo selidbe Konjarnik selidbe Pašino brdo selidbe Rakovica selo selidbe Trošarina selidbe Šumice

Uslugu selidbe koju nudimo obuhvata i sledeća prigradska naselja

Beli Potok Zuce Kumodraž selo Pinosava Bubanj potok Ripanj


☎ 064/574-5432 ☎ 011/3192-401 ☎ 011/3192-701