Manje selidbe

Dobrodošli u svet lakših selidbi!

Naša agencija nudi kvalitetnu uslugu za manje selidbe kako biste mogli da se fokusirate na ono što je zaista bitno u vašem životu. Bez obzira da li se selite u novi stan, kancelariju ili želite da preselite samo nekoliko stvari, obavićemo ovu uslugu za Vas.

Selidba nekoliko kutija,kesa ili kofera, eventualno jedan veći komad namestaja spada u domen ove usluge. Potrudićemo se da vam pomognemo da Vaša manja selidba bude kvalitetna, efikasna i bezbrižna.

Šta nas izdvaja od drugih agencija?

O kvalitetu naših usluga govori 30 godina iskustva u ovom poslu.

Bezbednost i pažnja prema Vašim stvarima su nam od velikog značaja, tako da možete biti sigurni da će sve biti bezbedno i sigurno transportovano na zadato odredište.

Pružamo fleksibilnost u terminima manje selidbe, kako bismo se prilagodili Vašim potrebama.

Naš cilj je da Vaša manja selidba bude pozitivno iskustvo i na obostrano zadovoljstvo.

Cena manje selidbe

Naša cena za manju selidbu je pristupačna, bez skrivenih troškova. Transparentnost je od ključne važnosti za nas, i želimo da naši klijenti imaju jasnu sliku o tome šta dobijaju za svoj novac.

Kompletan cenovnik možete pogledati ovde

Kontaktirajte nas kako bismo Vam pružili besplatnu procenu i plan manje selidbe prilagođen vašim potrebama. Za sve potrebne informacije pružamo kompletnu podršku kako bismo obezbedili kvalitetnu i bezbrižnu selidbu.

Naše usluge

selidba karavanom

selidba pickup-om

selidba manjim kombijem

KONTAKT