Selidbe Čukarica

Selidbe Čukarica po pristupačnim cenama
Selidbe Čukarica po pristupačnim cenama

Obaveze naše agencije prilikom selidbe

POŠTUJEMO DOGOVORENO VREME SELIDBE: U većini slučajeva vreme i datum selidbe se unapred dogovara - naša obaveza je da budemo tačni , ukoliko je selidba hitna vreme dolaska na selidbu odredjuje niz faktora od raspoloživosti vozila i ljudi,kao i drugih zakazanih poslova i slično. Kada je termin selidbe zakazan obavezujemo se da će naša agencija završiti posao selidbe do kraja.

POŠTUJEMO DOGOVORENE USLUGE I DOGOVORENE CENE: Naša agencija za selidbe je transparentna prilikom ugovaranja posla i cene. Prilikom korišćenja naših usluga biće taksativno naplaćeno samo što je dogovoreno i uradjeno bez ikakvih skrivenih troškova.Tolerancija količine nameštaja i robe koji se preseljava je od 2% do 10% u zavisnosti od obima posla,a koji prethodno nije dogovoren sa našom agencijom. Ukoliko posao zahteva,izlazak naših agenata na teren prilikom procene cene selidbe i potrebnih usluga je besplatan.

TAPACIRANA,ČISTA I SIGURNA VOZILA: Naša vozila koja se koriste za selidbe su čista, sigurna.

NAŠI RADNICI: Svi radnici koji obavljaju uslugu selidbe su probrani,vredni,vaspitani,stručni i ljubazni.

Selidbe Čukarica - Cene

Agencija ATS za selidbe u Beogradu - ČUKARICA

Selidbe Čukarica

ATS agencija za selidbe - selidbe Čukarica bavi se uslugama selidbe od 1. maja 1994 godine.Uspešno smo odradili preko 14.500 selidbi stanova,kuća,kancelarija i lokala kao i raznih drugih objekata u Beogradu i Čukarici.

Poslujemo u tom smeru,kako bismo generalno uslugu selidbe Beograd,a i uslugu selidbe Cukarica održali na zavidnom nivou i prevashodno na zadovoljstvo naših klijenata.ATS agencija za transport i selidbe Čukarica pruža niz objedinjenih usluga u domenu usluge selidbe Cukarica i skladištenja u Beogradu,Čukarica.

Selidbe Čukarica - USLUGE

Kompletna ili delimična usluga selidbe Čukarica

SELIDBE STANA ČUKARICA

SELIDBE KUĆE ČUKARICA

SELIDBE FIRMI ČUKARICA

SELIDBE LOKALA ČUKARICA

Selidbe Čukarica sa kamionskim ili kombi prevozom

Selidbe Čukarica sa radnom snagom

Skladištenje stvari u nekom od nasa 4 magacina:

Altina Novi Beograd na dve lokacije Bežanijska Kosa

Pakovanje u kutije različitih dimenzija i kvaliteta prilikom selidbe u Čukarici

Zaštita nameštaja materijalima različitog kvaliteta i cene

Demontaža i montaža nameštaja

Selidbe Čukarica - kamionski ili kombi prevoz

Prilikom usluge selidbe Cukarica u mogućnosti smo da Vam ponudimo transportne usluge kombi prevoza ili selidbe kamionima od:
kamion 3.5 tone - 15 m3 do 37 m3 kamion 5 tona - 20 m3 do 37 m3 kamion 7 tona kamion 10 tona kamion hladnjače kipere selidbe kamionima sa rampom

Značajno je istaći da najveći kamioni koji se mogu koristiti za selidbe i transport u Beogradu su kamioni od 3.5 tona do 5 tona i zapremine od 20 m3 za koje imamo potrebnu dozvolu od Sekretarijata za saobraćaj za kretanje kroz uži i širi centar Beograda,kao i za parkiranje vozila u svim zonama Beograda prilikom selidbe.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo i kombi prevoz Vaših stvari i nameštaja,kombi vozilima od 2.5 - 3.5 m i zapremine od 8 m3 do 10 m3.Kao i manja dostavna vozila,pickup vozila za prevoz i selidbe razne robe i nameštaja u manjim količinama.

Selidbe Čukarica - osetljive i specifične stvari

Prilikom selidbe u Čukarici često se ukazuje potreba za selidbu pianina,stilskog nameštaja i skupocenog nameštaja.Vrednih slika,lampi skulptura,ukrasa ili stvari koje imaju veliku težinu poput termoakumulacinih peći,sefova,servera ili fotokopir aparata.Ovakve selidbe predstavljaju veliki izazov za svakog ko želi da ih sigurno i kvalitetno preseli.Prilikom selidbe osetljivih i skupih komada nameštaja nudimo Vam kao uslugu zaštitu ovakvih vrsta stvari odabranim materijalima različitog kvaliteta i cene.

Ukoliko imate potrebu za ovakvom vrstom selidbe pozovite nas i naši stručni radnici će zaštiti Vaše dragocenosti ili nameštaj i obaviti selidbu tih stvari za Vas.

Selidbe Čukarica - selidbe na deponiju

Selidbe i prevoz na deponiju starog , propalog ili nepotrebnog nameštaja i stvari može predstavljati komplikovan i naporan posao koji ukoliko se pogrešno odradi može biti i zakonski kažnjiv.Možemo Vam ponuditi naše usluge za rešenje ovakve vrste selidbe.

Ukoliko imate manju količinu nameštaja kojeg želite da se rešite (1 do 3 komada), prva subota u mesecu je dan kada gradska čistoća odvozi krupan otpad. Pozovite nas i naši radnici će odneti stvari do Vama najbližeg kontejnera.

Ako ne želite da sačekate prvu subotu u mesecu ili imate veću količinu starog, dotrajalog ili nepotrebnog nameštaja i želite da ga se rešite možete se odlučiti i za prevoz ili selidbu starih stvari do Vama najbliže deponije.

Selidbe Čukarica - po naseljima

ATS agencija za transport i selidbe obavlja uslugu selidbe u Čukarici u svim naseljima:

I prigradskim delovima opstine:

selidbe cukarica
KONTAKT