Selidbe specijalnih tereta Beograd

selidbe specijalnih tereta
Selidbe specijalnih tereta po pristupačnim cenama

Cene selidbe specijalnih tereta

Zbog specifičnosti i kompleksnosti selidbe tereta izvršavamo besplatnu procenu troškova ovakve vrste selidbe.

Kontaktirajte nas i poslaćemo agenta za procenu troškova selidbe na Vašu adresu.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju od 00 h do 24h.

Selidbe specijalnih tereta | Obaveze naše agencije prilikom selidbe ove vrste

POŠTUJEMO DOGOVORENO VREME SELIDBE: U većini slučajeva vreme i datum selidbe se unapred dogovara - naša obaveza je da budemo tačni , ukoliko je selidba hitna vreme dolaska na selidbu odredjuje niz faktora od raspoloživosti vozila i ljudi,kao i drugih zakazanih poslova i slično.Kada je termin selidbe zakazan obavezujemo se da će naša agencija završiti posao selidbe do kraja.

POŠTUJEMO DOGOVORENE USLUGE I DOGOVORENE CENE: Naša agencija za selidbe je transparentna prilikom ugovaranja posla i cene. Prilikom korišćenja naših usluga biće taksativno naplaćeno samo što je dogovoreno i uradjeno bez ikakvih skrivenih troškova.Tolerancija količine nameštaja i robe koji se preseljava je od 2% do 10% u zavisnosti od obima posla,a koji prethodno nije dogovoren sa našom agencijom. Ukoliko posao zahteva,izlazak naših agenata na teren prilikom procene cene selidbe i potrebnih usluga je besplatan.

TAPACIRANA,ČISTA I SIGURNA VOZILA: Naša vozila koja se koriste za selidbe su čista, sigurna.

NAŠI RADNICI: Svi radnici koji obavljaju uslugu selidbe su probrani,vredni,vaspitani,stručni i ljubazni.

Selidbe specijalnih tereta i mašina

Selidbe specijalnih tereta i mašina zahtevaju višegodišnje iskustvo,posebnu opremu i stručno osoblje.

Selidbe ovakve vrste zahtevaju dobar plan i logistiku.

Selidbe specifičnih i specijalnih tereta zbog dimenzija,težine i specifičnih karakteristika samog tereta zahtevaju posebnu opreznost , kako prilikom zaštite i pakovanja,tako i tokom selidbe od početne do kranje selidbene destinacije.

Takodje u ponudi imamo uslugu transporta i selidbe vangabaritnih i teških tereta po sistemu "ključ u ruke".Ovakvi tereti i mašine su vrlo specifični po svojim dimenzijama, oblicima, težinama, i drugim karakteristikama , samim tim nije moguće njima manevrisati bez posebne opreme i alata koji se koriste prilikom utovara, istovara, transporta i slično.U kategoriju specijalnih tereta spadaju i sve vrste mašina i proizvodnih linija koje posedujete.Naša agencija može da preveze vaš teret pojedinačno ili da preseli celu vašu proizvodnju sa jednog mesta na drugo.

Možemo da prevezemo sve sefove i kase koje imate u vašoj firmi, ali i građevinske mašine koje su potrebne za velike radove. Takođe , možemo da organizujemo i selidbu za sva vaša umetnička dela i antikvitete koji su od velike realne ili sentimentalne vrednosti.

Takodje,vaše muzičke instrumente od klarineta do klavira, ali i sve drugo što zahteva posebno rukovanje i poseban tretman u manevrisanju prilikom selidbe ili transporta.

Poslujemo u tom smeru , kako bismo generalno uslugu selidbe Beograd , a i uslugu selidbe specijalnih tereta održali na visokom nivou i prevashodno na zadovoljstvo naših klijenata.

ATS agencija za transport i selidbe Novi Beograd pruža niz objedinjenih usluga u domenu usluge selidbe specijalnih tereta i skladištenja u Beogradu.

Selidbe specijalnih tereta | USLUGE

Prilikom selidbe specijalnih tereta i mašina u ponudi su :

Kompletna ili delimična usluga selidbe specijalnih tereta

SELIDBE PEĆI

SELIDBE PIANINA I KLAVIRA

SELIDBE MAŠINA

SELIDBE SEFOVA

Selidbe specijalnih tereta sa kamionskim ili kombi prevozom

Selidbe specijalnih tereta sa radnom snagom

Skladištenje specijalnih i specifičnih tereta i mašina u nekom od nasa 4 magacina :

Altina Novi Beograd na dve lokacije Bežanijska Kosa

Pakovanje u kartonske ili drvene kutije različitih dimenzija i kvaliteta prilikom selidbe

Zaštita tereta materijalima različitog kvaliteta i cene

Demontaža i montaža delova mašina i drugog tereta prilikom selidbe

Selidbe specijalnih tereta | kamionski i kombi prevoz

Prilikom selidbe specijalnih tereta na raspolaganju su Vam sledeće transportne usluge kombi prevoz ili selidbe kamionima od:

kamion 3.5 tone - 15 m3 do 37 m3

kamion 5 tona - 20 m3 do 37 m3

kamion 7 tona

kamion 10 tona

kamion hladnjače

kipere

selidbe kamionima sa rampom

Značajno je istaći da najveći kamioni koji se mogu koristiti za selidbe i transport specijalnih tereta u Beogradu su kamioni od 3.5 tona do 5 tona i zapremine od 20 m3 za koje imamo potrebnu dozvolu od Sekretarijata za saobraćaj za kretanje kroz uži i širi centar Beograda , kao i za parkiranje vozila u svim zonama Beograda prilikom selidbe specijalnih tereta.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo i kombi prevoz Vaših specijalnih tereta i mašina,kombi vozilima od 2.5 - 3.5 m i zapremine od 8 m3 do 10 m3.

Kao i manja dostavna vozila,pickup vozila za prevoz i selidbe razne robe i nameštaja u manjim količinama.

Selidbe osetljih i specifičnih stvari

Prilikom selidbe u Beogradu,Srbiji i inostranstvu često se ukazuje potreba za selidbu pianina, stilskog nameštaja i skupocenog nameštaja.Vrednih slika,lampi skulptura,ukrasa ili stvari koje imaju veliku težinu poput termoakumulacinih peći,sefova,servera ili fotokopir aparata.

Ovakve selidbe predstavljaju veliki izazov za svakog ko želi da ih sigurno i kvalitetno preseli.Prilikom selidbe osetljivih i skupih komada nameštaja nudimo Vam kao uslugu zaštitu ovakvih vrsta stvari odabranim materijalima različitog kvaliteta i cene.

Ukoliko imate potrebu za ovakvom vrstom selidbe pozovite nas i naši stručni radnici će zaštiti Vaše dragocenosti ili nameštaj i obaviti selidbu tih stvari za Vas.

Selidbe specijalnih tereta u inostranstvo

Logistika i organizacija utovara i istovara na željenoj lokaciji

Pronalaženje optimalne rute za transport

Pribavljanje svih neophodnih dozvola za kretanje vangabaritnog tereta i specifičnog

Obavljanje kompletne carinske procedure u zemlji ili inostranstvu

Obezbeđivanje neophodne tehničke i policijske pratnje

Selidba ili transport na željenoj relaciji

Pozicioniranje tereta po želji

Za međunarodnu selidbu specijalnih tereta potrebno je poznavati ograničenja,zakone i procedure svake tranzitne zemlje. Naša agencija je upoznata sa svim zakonskim pravilima i procedurama i svaku ponudu formira individualno, u zavisnosti od karakteristika tereta, destinacije na koju se teret transportuje,kao i neophodne opreme,ljudstva i pratnje.

Za formiranje ponude za selidbu potrebno je detaljno poznavanje svih karakteristika selidbenih stvari : oblik,dimenzije, težina, gabarit, specifične osobine tereta, posebni uslovi transporta i obezbeđivanja stvari.

Takodje se u obzir uzimaju karakteristike transportne relacije.

Postupak za pribavljanje svih dozvola je specifičan za svaku zemlju i traje od 10 do 30 dana.

Selidbe specijalnih tereta u Beogradu po opštinama

KONTAKT