Selidbe specijalnih tereta i mašinaSelidbe specijalnih tereta i mašina zahtevaju višegodišnje iskustvo,posebnu opremu i stručno osoblje.
Selidbe ovakve vrste zahtevaju dobar plan i logistiku.
Selidbe specifičnih i specijalnih tereta zbog dimenzija,težine i specifičnih karakteristika samog tereta zahtevaju posebnu opreznost,kako prilikom zaštite i pakovanja,tako i tokom selidbe od početne do kranje selidbene destinacije.
ATS agencija selidbe Beograd je specijalizovana za selidbe specijalnih tereta i mašina,kao i za selidbe velikih postrojenja.
Takodje u ponudi imamo uslugu transporta i selidbe vangabaritnih i teških tereta po sistemu "ključ u ruke". Ovakvi tereti i mašine su vrlo specifični po svojim dimenzijama, oblicima, težinama, i drugim karakteristikama,samim tim nije moguće njima manevrisati bez posebne opreme i alata koji se koriste prilikom utovara, istovara, transporta i slično. U kategoriju specijalnih tereta spadaju i sve vrste mašina i proizvodnih linija koje posedujete. Naša agencija može da preveze vaš teret pojedinačno ili da preseli celu vašu proizvodnju sa jednog mesta na drugo.
Možemo da prevezemo sve sefove i kase koje imate u vašoj firmi, ali i građevinske mašine koje su potrebne za velike radove. Takođe, možemo da organizujemo i selidbu za sva vaša umetnička dela i antikvitete koji su od velike realne ili sentimentalne vrednosti.
Takodje,vaše muzičke instrumente od klarineta do klavira, ali i sve drugo što zahteva posebno rukovanje i poseban tretman u manevrisanju prilikom selidbe ili transporta.
Poslujemo u tom smeru,kako bismo generalno uslugu selidbe Beograd,a i uslugu selidbe specijalnih tereta održali na visokom nivou i prevashodno na zadovoljstvo naših klijenata.
ATS agencija za transport i selidbe Novi Beograd pruža niz objedinjenih usluga u domenu usluge selidbe specijalnih tereta i skladištenja u Beogradu.

Selidbe specijalnih tereta- USLUGE

selidbe-specijalnih-tereta

Prilikom selidbe specijalnih tereta i mašina u ponudi su :
1. Kompletna ili delimična usluga selidbe specijalnih tereta

SELIDBE PEĆI

SELIDBE PIANINA I KLAVIRA

SELIDBE MAŠINA

SELIDBE SEFOVA


2. Selidbe specijalnih tereta sa kamionskim ili kombi prevozom
3. Selidbe specijalnih tereta sa radnom snagom
4. Skladištenje specijalnih i specifičnih tereta i mašina u nekom od nasa 4 magacina:

Altina Novi Beograd na dve lokacije Bežanijska Kosa

5. Pakovanje u kartonske ili drvene kutije različitih dimenzija i kvaliteta prilikom selidbe
6. Zaštita tereta materijalima različitog kvaliteta i cene
7.Demontaža i montaža delova mašina i drugog tereta prilikom selidbe


Cene selidbe specijalnih tereta


Zbog specifičnosti i kompleksnosti selidbe tereta izvršavamo besplatnu procenu troškova ovakve vrste selidbe.
Kontaktirajte nas i poslaćemo agenta za procenu troškova selidbe na Vašu adresu.
Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju od 00 h do 24h.


Selidbe specijalnih tereta - Obaveze naše agencije prilikom selidbe ove vrste

POŠTUJEMO DOGOVORENO VREME SELIDBE: U većini slučajeva vreme i datum selidbe se unapred dogovara - naša obaveza je da budemo tačni,ukoliko je selidba hitna vreme dolaska na selidbu odredjuje niz faktora od raspoloživosti vozila i ljudi,kao i drugih zakazanih poslova i slično. Kada je termin selidbe zakazan obavezujemo se da će naša agencija završiti posao selidbe do kraja.
POŠTUJEMO DOGOVORENE USLUGE I DOGOVORENE CENE: Naša agencija za selidbe je transparentna prilikom ugovaranja posla i cene.Prilikom korišćenja naših usluga biće taksativno naplaćeno samo što je dogovoreno i uradjeno bez ikakvih skrivenih troškova.Tolerancija količine nameštaja i robe koji se preseljava je od 2% do 10% u zavisnosti od obima posla,a koji prethodno nije dogovoren sa našom agencijom.Ukoliko posao zahteva,izlazak naših agenata na teren prilikom procene cene selidbe i potrebnih usluga je besplatan.
TAPACIRANA,ČISTA I SIGURNA VOZILA: Naša vozila koja se koriste za selidbe su čista, sigurna.
NAŠI RADNICI: Svi radnici koji obavljaju uslugu selidbe su probrani,vredni,vaspitani,stručni i ljubazni.

Selidbe specijalnih tereta u Beogradu po opštinama


ATS agencija za transport i selidbe obavlja usluge selidbe u svim Beogradskim opštinama:

selidbe specijalnih tereta Novi Beograd selidbe specijalnih tereta Čukarica selidbe specijalnih tereta Palilula selidbe specijalnih tereta Zemun selidbe specijalnih tereta Savski venac selidbe specijalnih tereta Stari grad selidbe specijalnih tereta Voždovac selidbe specijalnih tereta Vračar selidbe specijalnih tereta Rakovica selidbe specijalnih tereta Zvezdara selidbe specijalnih tereta Barajevo selidbe specijalnih tereta Grocka selidbe specijalnih tereta Lazarevac selidbe specijalnih tereta Mladenovac selidbe specijalnih tereta Obrenovac selidbe specijalnih tereta Sopot selidbe specijalnih tereta Surčin


Selidbe specijalnih tereta - kamionski i kombi prevoz


Prilikom selidbe specijalnih tereta na raspolaganju su Vam sledeće transportne usluge kombi prevoz ili selidbe kamionima od:
kamion 3.5 tone - 15 m3 do 37 m3 kamion 5 tona - 20 m3 do 37 m3 kamion 7 tona kamion 10 tona kamion hladnjače kipere selidbe kamionima sa rampom


Značajno je istaći da najveći kamioni koji se mogu koristiti za selidbe i transport specijalnih tereta u Beogradu su kamioni od 3.5 tona do 5 tona i zapremine od 20 m3 za koje imamo potrebnu dozvolu od Sekretarijata za saobraćaj za kretanje kroz uži i širi centar Beograda,kao i za parkiranje vozila u svim zonama Beograda prilikom selidbe specijalnih tereta.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo i kombi prevoz Vaših specijalnih tereta i mašina,kombi vozilima od 2.5 - 3.5 m i zapremine od 8 m3 do 10 m3.
Kao i manja dostavna vozila,pickup vozila za prevoz i selidbe razne robe i nameštaja u manjim količinama.

Selidbe osetljih i specifičnih stvari

Prilikom selidbe u Beogradu,Srbiji i inostranstvu često se ukazuje potreba za selidbu pianina,stilskog nameštaja i skupocenog nameštaja.Vrednih slika,lampi skulptura,ukrasa ili stvari koje imaju veliku težinu poput termoakumulacinih peći,sefova,servera ili fotokopir aparata.
Ovakve selidbe predstavljaju veliki izazov za svakog ko želi da ih sigurno i kvalitetno preseli.Prilikom selidbe osetljivih i skupih komada nameštaja nudimo Vam kao uslugu zaštitu ovakvih vrsta stvari odabranim materijalima različitog kvaliteta i cene.

Ukoliko imate potrebu za ovakvom vrstom selidbe pozovite nas i naši stručni radnici će zaštiti Vaše dragocenosti ili nameštaj i obaviti selidbu tih stvari za Vas.

Selidbe specijalnih tereta u inostranstvo


Logistika i organizacija utovara i istovara na željenoj lokaciji
Pronalaženje optimalne rute za transport
Pribavljanje svih neophodnih dozvola za kretanje vangabaritnog tereta i specifičnog
Obavljanje kompletne carinske procedure u zemlji ili inostranstvu Obezbeđivanje neophodne tehničke i policijske pratnje
Selidba ili transport na željenoj relaciji
Pozicioniranje tereta po želji

Za međunarodnu selidbu specijalnih tereta potrebno je poznavati ograničenja,zakone i procedure svake tranzitne zemlje. Naša agencija je upoznata sa svim zakonskim pravilima i procedurama i svaku ponudu formira individualno, u zavisnosti od karakteristika tereta, destinacije na koju se teret transportuje,kao i neophodne opreme,ljudstva i pratnje.
Za formiranje ponude za selidbu potrebno je detaljno poznavanje svih karakteristika selidbenih stvari : oblik ,dimenzije, težina, gabarit, specifične osobine tereta, posebni uslovi transporta i obezbeđivanja stvari.
Takodje se u obzir uzimaju karakteristike transportne relacije. Postupak za pribavljanje svih dozvola je specifičan za svaku zemlju i traje od 10 do 30 dana.

☎ 064/574-5432 ☎ 011/3192-401 ☎ 011/3192-701