Selidbe Grocka

Selidbe Grocka
Selidbe Grocka sa ATS agencijom

Selidbe Grocka

Selidbe Grocka je usluga naše agencije u okviru usluge selidbe Beograd. Sa uslugom selidbe Grocka pokrivamo čitavu teritoriju opštine Grocka uključujući i okolna naselja i sela.

Selidbe iz Beograda u Grocku su čest izbor mnogih Beogradjana koji bi da se sklone iz gradske vreve i predstavlja mirnu alternativu svakome ko je u potrazi za mestom koje je u isto vreme tiho , a ipak dovoljno blizu većim centrima.

Prva,glavna stvar oko koje se ljudi brinu pri preseljenju i transportu njihovog nameštaja i ostalih vrednih stvari , jeste upravo bezbednost tog dragocenog tovara. Budite sigurni, očuvanje Vaših stvari je naše zlatno pravilo i misao koja nas nikada ne napušta. Iza toga stoji 29 godina uspešnog rada, i preko 14.800 zadovoljnih klijenata. Uslugu selidbe vršimo po celoj teritoriji Beograda, a ukoliko se brinete zbog težine Vašeg tovara, bilo da je u pitanju sef, TA peć, ili nešto slično, na raspolaganju Vam stoje nekoliko težinskih klasa kamiona koji su u stanju da bez po muke prenesu Vaš tovar na željenu lokaciju.

Opština Grocka je čest izbor preseljenja mnogih Beogradjana koji bi da se sklone iz gradske vreve, i predstavlja mirnu alternativu svakome ko je u potrazi za mestom koje je u isto vreme tiho, a ipak dovoljno blizu većim centrima. Medjutim, mir i tisina svakako nisu jedini razlozi zašto bi neko odlučio da učini Grocku svojim trajnim domom, ili u najmanju ruku mestom za beg i produhovljenje.

Naselje Grocka je mali centar kulture smešten nedaleko od Beograda, čineći je savršenim izborom za bilo koga ko pored čestih obaveza u gradu, ipak želi da većinu vremena provede van istog. Nadaleko poznata Gročanska čarsija čini nepokretno kulturno dobro Srbije i idealna je vremenska kapsula za svakog ko je u bilo kom trenutku poželeo da ponovo oseti duh stare Srbije.Na samom ulazu u Gročansku čarsiju nalazi se Crkva Svete Trojice , koja zajedno sa okolnim pejzažom, i Dunavom u daljini, daje ovom mestu pečat zagarantovanog mira.

Naši klijenti koji su doneli odluku da svoje posede presele u Grocku mogu računati na nasu punu pomoc u tom poduhvatu. Odgovornost i iskustvo naših radnika je rešenje za svaki izazov na tom putu.Jedan od takvih izazova može biti navigacija i dolaženje do željene lokacije , uzimajući u obzir ponekad slabu pokrivenost satelitske navigacije u ovom kraju. Ukoliko je selidba koju zahtevate velikog obima, postojaće šansa da je pristup odredjenim manjim ulicama ograničen, što svakako otežava, ali nikako ne sprečava kvalitetno izvršenje naše usluge!

Prednosti preseljenja u ovaj kraj su mnogobrojne , kao što smo već naveli u tekstu. Ukoliko ste se u bilo kom trenutku pitali da li postoji rešenje za nervozu koju osećate zbog buke sa Beogradskih ulica, ili ukoliko jednostavno želite malo jednostavnosti i mira, savetujemo Vam da razmotrite mogućnost preseljenja u naselje Grocka.

Ukolite imate bilo kakva pitanja, rado ćemo odgovoriti na njih. Kontaktirajte nas radi konsultacije, procene cene selidbi, ili zakazivanja selidbe.

Želimo vam prijatan dan

KONTAKT