Selidbe Zemun

ATS agencija za selidbe - selidbe Zemun bavi se uslugama selidbe od 1. maja 1994 godine.Uspešno smo odradili preko14.000 selidbi stanova,kuća,kancelarija i lokala kao i raznih drugih objekata. Poslujemo u tom smeru,kako bismo generalno uslugu selidbe,a i uslugu selidbe Zemun održali na zavidnom nivou i prevashodno na zadovoljstvo naših klijenata.ATS agencija za transport i selidbe Zemun pruža niz objedinjenih usluga u domenu usluge selidbe Zemun i skladištenja u Beogradu,Zemun.

Selidbe Zemun - USLUGE

selidbe zemun

Usluge prilikom selidbe Zemun:
1. Kompletna ili delimična usluga selidbe Zemun

SELIDBE STANA ZEMUN

SELIDBE KUĆE ZEMUN

SELIDBE KANCELARIJA ZEMUN

SELIDBE LOKALA ZEMUN


2. Selidbe Zemun sa kamionskim ili kombi prevozom
3. Selidbe Zemun sa radnom snagom
4. Skladištenje stvari u nekom od nasa 4 magacina:

Altina Novi Beograd na dve lokacije Bežanijska Kosa

5. Pakovanje u kutije različitih dimenzija i kvaliteta prilikom selidbe u Zemunu
6. Zaštita nameštaja materijalima različitog kvaliteta i cene
7.Demontaža i montaža nameštaja


Selidbe Zemun - Cene


Agencija ATS za selidbe u Beogradu - Zemun


Selidbe Zemun - Obaveze naše agencije prilikom selidbe

POŠTUJEMO DOGOVORENO VREME SELIDBE: U većini slučajeva vreme i datum selidbe se unapred dogovara - naša obaveza je da budemo tačni,ukoliko je selidba hitna vreme dolaska na selidbu odredjuje niz faktora od raspoloživosti vozila i ljudi,kao i drugih zakazanih poslova i slično. Kada je termin selidbe zakazan obavezujemo se da će naša agencija završiti posao selidbe do kraja.
POŠTUJEMO DOGOVORENE USLUGE I DOGOVORENE CENE: Naša agencija za selidbe je transparentna prilikom ugovaranja posla i cene.Prilikom korišćenja naših usluga biće taksativno naplaćeno samo što je dogovoreno i uradjeno bez ikakvih skrivenih troškova.Tolerancija količine nameštaja i robe koji se preseljava je od 2% do 10% u zavisnosti od obima posla,a koji prethodno nije dogovoren sa našom agencijom.Ukoliko posao zahteva,izlazak naših agenata na teren prilikom procene cene selidbe i potrebnih usluga je besplatan.
TAPACIRANA,ČISTA I SIGURNA VOZILA: Naša vozila koja se koriste za selidbe su čista, sigurna.
NAŠI RADNICI: Svi radnici koji obavljaju uslugu selidbe su probrani,vredni,vaspitani,stručni i ljubazni.

Selidbe u Zemunu po naseljima


ATS agencija za transport i selidbe obavlja usluge selidbe u svim delovima Zemuna:

selidbe 13. maj selidbe Altina selidbe Batajnica selidbe Galenika selidbe Gardoš selidbe Gornji Grad selidbe Donji Grad selidbe Železnička Kolonija selidbe Zemun Polje selidbe Zemunski kej selidbe Kalvarija selidbe Kamendin selidbe Karađorđev trg selidbe Kolonija Zmaj selidbe Mala Pruga selidbe Muhar selidbe Nova Galenika selidbe Novi Grad selidbe Plavi Horizonti selidbe Retenzija selidbe naselje Sava Kovačević selidbe Šangaj selidbe Ugrinovci selidbe Busije selidbe Grmovac


Selidbe Zemun - kamionski ili kombi prevoz


Prilikom selidbe u Zemunu u mogućnosti smo da Vam ponudimo transportne usluge kombi prevoza ili selidbe kamionima od:
kamion 3.5 tone - 15 m3 do 37 m3 kamion 5 tona - 20 m3 do 37 m3 kamion 7 tona kamion 10 tona kamion hladnjače kipere selidbe kamionima sa rampom


Značajno je istaći da najveći kamioni koji se mogu koristiti za selidbe i transport u Beogradu su kamioni od 3.5 tona do 5 tona i zapremine od 20 m3 za koje imamo potrebnu dozvolu od Sekretarijata za saobraćaj za kretanje kroz uži i širi centar Beograda,kao i za parkiranje vozila u svim zonama Beograda prilikom selidbe.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo i kombi prevoz Vaših stvari i nameštaja,kombi vozilima od 2.5 - 3.5 m i zapremine od 8 m3 do 10 m3.
Kao i manja dostavna vozila,pickup vozila za prevoz i selidbe razne robe i nameštaja u manjim količinama.

Selidbe Zemun - osetljive i specificne stvari

Prilikom selidbe u Zemunu često se ukazuje potreba za selidbu pianina,stilskog nameštaja i skupocenog nameštaja.Vrednih slika,lampi skulptura,ukrasa ili stvari koje imaju veliku težinu poput termoakumulacinih peći,sefova,servera ili fotokopir aparata.Ovakve selidbe predstavljaju veliki izazov za svakog ko želi da ih sigurno i kvalitetno preseli.Prilikom selidbe osetljivih i skupih komada nameštaja nudimo Vam kao uslugu zaštitu ovakvih vrsta stvari odabranim materijalima različitog kvaliteta i cene.

Ukoliko imate potrebu za ovakvom vrstom selidbe pozovite nas i naši stručni radnici će zaštiti Vaše dragocenosti ili nameštaj i obaviti selidbu tih stvari za Vas.

Selidbe Zemun - selidbe na deponiju

Selidbe i prevoz iz Zemuna na deponiju starog, propalog ili nepotrebnog nameštaja i stvari može predstavljati komplikovan i naporan posao koji ukoliko se pogrešno odradi može biti i zakonski kažnjiv.Možemo Vam ponuditi naše usluge za rešenje ovakve vrste selidbe.

Ukoliko imate manju količinu nameštaja kojeg želite da se rešite (1 do 3 komada), prva subota u mesecu je dan kada gradska čistoća odvozi krupan otpad. Pozovite nas i naši radnici će odneti stvari do Vama najbližeg kontejnera.

Ako ne želite da sačekate prvu subotu u mesecu ili imate veću količinu starog, dotrajalog ili nepotrebnog nameštaja i želite da ga se rešite možete se odlučiti i za prevoz ili selidbu starih stvari do Vama najbliže deponije.

☎ 064/574-5432 ☎ 011/3192-401 ☎ 011/3192-701