Selidbe Beograd

ATS agencija za selidbe u Beogradu bavi se uslugama selidbe od 1. maja 1994 godine.Poslujući u našoj branši preselili smo preko 14.000 stanova,kuća,kancelarija i lokala kao i raznih drugih objekata.Iz svega toga proizilazi potrebno znanje,mudrost i iskustvo kako bismo našim klijentima pružili uslugu selidbe na zavidnom nivou.Baveći se selidbama u Beogradu i Srbiji konstantno unapredjujemo resurse i materijale,kao i samu uslugu. Obzirom da smo najstarija selidbena agencija u regionu, svesni smo koliko je za naše klijente važno da se presele pouzdano,efikasno i kvalitetno uz poštovanje vremenskih rokova i dogovorenih usluga.Poslujemo u tom smeru,kako bismo uslugu selidbe održali na visokom nivou i prvenstveno na zadovoljstvo naših klijenata.ATS agencija za transport i selidbe pruža niz integrisanih usluga u domenu selidbe i skladištenja u Beogradu.

SELIDBE U BEOGRADU - USLUGE

Selidba Beograd

Usluge koje smo u mogućnosti da Vam pružimo:
1. Kompletna ili delimična usluga selidbe u Beogradu

SELIDBE STANA

SELIDBE KUĆE

SELIDBE KANCELARIJA

SELIDBE LOKALA


2. Selidbe u Beogradu sa kamionskim ili kombi prevozom
3. Selidbe u Beogradu sa radnom snagom
4. Skladištenje stvari u nekom od nasa 4 magacina:

Altina Novi Beograd na dve lokacije Bežanijska Kosa

5. Pakovanje u kutije različitih dimenzija i kvaliteta prilikom selidbe u Beogradu
6. Zaštita nameštaja materijalima različitog kvaliteta i cene
7.Demontaža i montaža nameštaja


SELIDBE BEOGRAD CENE


Agencija ATS za selidbe u Beogradu


Selidbe u Beogradu po opštinama


ATS agencija za transport i selidbe obavlja usluge selidbe u svim Beogradskim opštinama:

selidbe Novi Beograd selidbe Čukarica selidbe Palilula selidbe Zemun selidbe Savski venac selidbe Stari grad selidbe Voždovac selidbe Vračar selidbe Rakovica selidbe Zvezdara selidbe Barajevo selidbe Grocka selidbe Lazarevac selidbe Mladenovac selidbe Obrenovac selidbe Sopot selidbe Surčin


Selidbe Beograd - kamionski ili kombi prevoz


Za selidbe u Beogradu možemo Vam ponuditi transportne usluge kombi prevoza ili selidbe kamionima od:
kamion 3.5 tone - 15 m3 do 37 m3 kamion 5 tona - 20 m3 do 37 m3 kamion 7 tona kamion 10 tona kamion hladnjače kipere selidbe kamionima sa rampom


Značajno je istaći da najveći kamioni koji se mogu koristiti za selidbe i transport u Beogradu su kamioni od 3.5 tona do 5 tona i zapremine od 20 m3 za koje imamo potrebnu dozvolu od Sekretarijata za saobraćaj za kretanje kroz uži i širi centar Beograda,kao i za parkiranje vozila u svim zonama Beograda prilikom selidbe.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo i kombi prevoz Vaših stvari i nameštaja,kombi vozilima od 2.5 - 3.5 m i zapremine od 8 m3 do 10 m3.
Kao i manja dostavna vozila,pickup vozila za prevoz i selidbe razne robe i nameštaja u manjim količinama.

Selidbe Beograd - osetljive i specificne stvari

Prilikom selidbe u Beogradu vrlo često se dešavaju potrebe za selidbe pianina,stilskog nameštaja i skupocenog nameštaja ,vredne slike ili stvari koje imaju veliku težinu poput termoakumulacinih peći,sefova, servera ili fotokopir aparata.Ovakve selidbe predstavljaju veliki izazov za svakog ko želi da ih bezbedno preseli.Prilikom selidbi osetljivih i skupih komada nameštaja predlazemo zaštitu odabranim materijalima.

Ukoliko imate potrebu za ovakvom vrstom selidbe pozovite nas i naši stručni radnici će zaštiti nameštaj i obaviti selidbu tih stvari za Vas.

Selidbe Beograd - selidbe na deponiju

Selidbe i prevoz na deponiju starog, propalog ili nepotrebnog nameštaja može biti komplikovan i naporan posao koji ukoliko se pogrešno odradi može biti i kažnjiv.Nudimo Vam rešenje za ovu vrstu selidbe.

Ukoliko imate manju količinu nameštaja kojeg želite da se rešite (1 do 3 komada), prva subota u mesecu je dan kada gradska čistoća odvozi krupan otpad. Pozovite nas i naši radnici će odneti stvari do Vama najbližeg kontejnera.

Ako ne želite da sačekate prvu subotu u mesecu ili imate veću količinu starog, dotrajalog ili nepotrebnog nameštaja i želite da ga se rešite možete se odlučiti i za prevoz ili selidbu starih stvari do Vama najbliže deponije.

☎ 064/574-5432 ☎ 011/3192-401 ☎ 011/3192-701