Selidbe Beograd

Selidbe Beograd

Diplomatske selidbe

Diplomatske selidbe već dugi niz godina spadaju u red osnovnih delatnosti ATS agencije. U mogućnosti smo da vam ponudimo sve vrste međunarodnih selidbi diplomata i stranih državljana, članova međunarodnih organizacija i njihovih porodica. Diplomatske selidbe se odnose i na selidbu stranih predstavništva i ambasada u Srbiji i inostranstvu i poslovnog prostora međunarodnih predstavnika i delegacija.

Selidbe prilikom sudskih izvšenja

Selidbe Beograd prilikom sudskog izvršenja su komplikovane i neugodne , zatista razumemo i uvažavamo da je sam čin selidbe poslednje oko čega želite da se dodanto nervirate.Prinudne selidbe obavljamo dugi niz godina na teritoriji Beograda i Srbije.

Diskretne selidbe

Diskretne selidbe Beograd poznatih i javnih ličnosti po Beogradu i Srbiji od vrata do vrata po sistemu ključ u ruke.Postaraćemo se da se vaša selidba obavi inkognito.

Selidbe osetljivih i specificnih stvari

Prilikom selidbe Beograd vrlo često se dešavaju potrebe za selidbe pianina,stilskog nameštaja i skupocenog nameštaja ,vredne slike ili stvari koje imaju veliku težinu poput termoakumulacinih peći,sefova, servera ili fotokopir aparata.Ovakve selidbe predstavljaju veliki izazov za svakog ko želi da ih bezbedno preseli.Prilikom selidbe Beograd osetljivih i skupih komada nameštaja predlazemo zaštitu odabranim materijalima.

Ukoliko imate potrebu za ovakvom vrstom selidbe pozovite nas i naši stručni radnici će zaštiti nameštaj i obaviti selidbu tih stvari za Vas.

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd je naša najtraženija usluga i stoga smo pažljivo pristupili obavljanju ove usluge i potrudili se da našim klijentima ponudimo najpovoljnije cene selidbe uz visok stepen kvaliteta usluge.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo usluge selidbe u Beogradu po sistemu "ključ u ruke" ili delimičnu uslugu selidbe nekoliko komada nameštaja. Prioritet nam je zadovljstvo naših klijenata i adekvatno obavljena usluga selidbe u Beogradu.

ATS agencija obavlja uslugu selidbe u Beogradu preko 29 godina, pa stoga smo opremljeni znanjem,iskustvom i svim potrebnim alatima,vozilima i propratnim materijalnima bez obzira u iz kod ili koji deo grada Beograda je vaša selidba.

Selidbe u okviru Beogradskih opština i prigradska mesta

Bez obzira da li se selite u okviru Beogradskih opština ili neko prigradsko mesto možemo Vam ponuditi kvalitente selidbe za svačije potrebe i prohteve.

Možemo vam obezbetiti sve što vam je potrebno od pakovanja vaših stvari i zaštite nameštaja sve to transporta i raspakivanja vaših stvari i nameštaja.

Sve je pod kontrolom i organizacijom naših iskusnih radnika.

Puno posla , a malo vremena. Bez Brige!

Možemo svaku selidbu organizovati i isplanirati kako bismo vam pomogli i olakšali vam proces preseljenja.

Vaše je samo da
Pozovite nas
selidbe Beograd kombi prevoz

Kombi selidbe Beograd

Kombi selidbe u Beogradu sa iskusnim vozaćima i radnom snagom.Prevoz u svim Beogradskim opštinama i prigradskim naseljima vozilima od 7m3 do 10m3,sa ili bez uključene radne snage.

Selidbe kamionom Beograd

Selidbe kamionima u Beogradu su za klijente koji imaju veču kolićinu stvari i kutija.

Selidbe u Beogradu se obavljaju kamionima do maskimalno 20 m3 i 5t nosivosti bez plaćanja posebnih dozvola sekretarijatu za saobraćaj.

selidbe Beograd kamionski prevoz

Nekoliko sitnijih komada namestaja ili kutija 2-2.5 m3

Manje selidbe u Beogradu pikapom

Ova vrsta usluge spada u najjeftinije u našoj ponudi.Možete zatražiti samo uslugu prevoza ili da vam vozač pomogne oko selidbe.

Mini selidbe u Beogradu sa karavanom

Selidbe karavanom su najjeftinije selidbe koje Vam možemo ponuditi.Ovu vrstu usluge možete zakazati dan za dan i vrlo brzo je završiti.

Nekoliko kutija,kesa,kofera ili jedan manji komad nameštaja ili bele tehnike

Cena selidbe Beograd

Svaka selidba u Beogradu je projekat za sebe,samim tim se svaka selidba na neki način razlikuje.Shodno tome,cena svake selidbe u Beogradu je jedinstvena.

Ukoliko tražite najbolji odnos cene i kvaliteta na pravom ste mestu.Potrudićemo se da vam ponudimo najpovoljniju cenu selidbe uz maksimalan kvalitet usluge i apsolutnu transparentnost vaših troškova shodno vašem budžetu.

Za pikup i karavnske selidbe možemo vam ponuditi najjeftiniju cenu selidbe na tržištu.

ATS agencija vam stoji na raspolaganju za sve vrste informacija ili nedoumica koje imate, odgovorićemo na sva vaša pitanja i potrudićemo se da vaša selidba protekne na obostrano zadovoljstvo.

Naše usluge prilikom selidbe Beograd

Selidbe Beograd kompletna usluga

Kompletna usluga selidbe u Beogradu podrazumeva da za vaše potrebe uradimo selidbu po sistemu "ključ u ruke" od vrata do vrata, koja obuhvata pripremu i selidbe stana , kuće , poslovnog prostora ili lokala.

selidbe Beograd kompletna usluga
selidbe Beograd delimicna usluga

Selidbe Beograd delimičma usluga

Delimična usluga selidbe Beograd podrazmeva preseljenje odredjene prostorije u vašem lokalu,stambenom ili poslovnom prostoru ili preseljenje nekoliko komada nameštaja i sitne robe.

Selidbe Beograd | selidbe stana

Selidbe stana u Beogradu je naša usluga prilikom koje smo u mogućnosti smo da vam ponudimo kompletnu ili delimičnu selidbu stana bilo koje kvadrature.

selidbe Beograd selidbe stana
selidbe Beograd selidbe kuca

Selidbe Beograd | selidbe kuće

Selidbe kuća i vikendica obavljamo na celoj teritoriji Beograda i Srbije,uvažavajući vaše zahteve i potrebe,uz zavidan nivo usluge selidbe.

Selidbe Beograd | selidbe firme

Selidba firme je zahtevan i vrlo odgovoran posao,sobzirom na mnoštvo faktora koje je potrebno dobro i detaljno isplanirati i sprovesti u delo.

selidbe Beograd selidbe firme
selidbe Beograd selidbe lokala

Selidbe Beograd | selidbe lokala

Selidbe lokala podrazumevaju selidbe zanatskih radnji svih vrsta i kategorija.Ukoliko imate potrebu da preselite ceo ili delove lokala u Beogradu na pravom ste mestu.

Selidbe Beograd skladištenje

Magacinski prostor prostor na 4 lokacije prilikom selidbe u Beogradu.Iznajmite suv,bezbedan i čist prostor na mesecečnom nivou ili po danu.

selidbe Beograd skladistenje
selidbe Beograd pakovanje

Selidbe Beograd pakovanje

Pakovanje prilikom selidbe Beograd u kutije različitih dimenzija,namene i kvaliteta.

Selidbe Beograd zaštita nameštaja

Zaštita nameštaja prilikom selidbe Beograd materijalima različitih namena,debljine i kvaliteta kako bi selidba na novu lokaciju protekla bezbedno i bez oštećenja.

selidbe Beograd zastita namestaja
selidbe Beograd demontaza i montaza namestaja

Selidbe Beograd demontaža i montaža nameštaja

Demontaža i montaža nameštaja svih vrsta i kategorija u daske ili elemente prilikom selidbe u Beogradu.

Selidbe Beograd po opštinama

ATS agencija za transport i selidbe obavlja usluge selidbe u svim Beogradskim opštinama:

Selidbe Beograd | selidbe na deponiju

Selidbe Beograd prevoz na deponiju starog, propalog ili nepotrebnog nameštaja može biti komplikovan i naporan posao koji ukoliko se pogrešno odradi može biti i kažnjiv.Nudimo Vam rešenje za ovu vrstu selidbe.

Ukoliko imate manju količinu nameštaja kojeg želite da se rešite (1 do 3 komada), prva subota u mesecu je dan kada gradska čistoća odvozi krupan otpad. Pozovite nas i naši radnici će odneti stvari do Vama najbližeg kontejnera.

Ako ne želite da sačekate prvu subotu u mesecu ili imate veću količinu starog, dotrajalog ili nepotrebnog nameštaja i želite da ga se rešite možete se odlučiti i za prevoz ili selidbe starih stvari do Vama najbliže deponije.

Selidbe Beograd penzionera i ostalih socijalnih kategorija Beograd

U mogućnosti smo da vam ponudimo uslugu selidbe ličnih stvari i nameštaja za potrebe penzionera,starih,polupokretnih ili nepokretnih lica do staračkog doma po vašem izboru u Beogradu ili Srbiji.

Selidbe studenata Beograd

U asortimanu naših usluga imamo i uslugu preseljenja studenata iz Beograda i Srbije u studentski dom ili bilo koju drugu lokaciju po vašoj želji.

KONTAKT