Selidbe Beograd

Selidbe Beograd

Diplomatske selidbe

Diplomatske selidbe već dugi niz godina spadaju u red osnovnih delatnosti ATS agencije. U mogućnosti smo da vam ponudimo sve vrste međunarodnih selidbi diplomata i stranih državljana, članova međunarodnih organizacija i njihovih porodica. Diplomatske selidbe se odnose i na selidbu stranih predstavništva i ambasada u Srbiji i inostranstvu i poslovnog prostora međunarodnih predstavnika i delegacija.

Selidbe prilikom sudskih izvšenja

Selidbe Beograd prilikom sudskog izvršenja su komplikovane i neugodne , zatista razumemo i uvažavamo da je sam čin selidbe poslednje oko čega želite da se dodanto nervirate.Prinudne selidbe obavljamo dugi niz godina na teritoriji Beograda i Srbije.

Diskretne selidbe

Diskretne selidbe Beograd poznatih i javnih ličnosti po Beogradu i Srbiji od vrata do vrata po sistemu ključ u ruke.Postaraćemo se da se vaša selidba obavi inkognito.

Selidbe osetljivih i specificnih stvari

Prilikom selidbe Beograd vrlo često se dešavaju potrebe za selidbe pianina,stilskog nameštaja i skupocenog nameštaja ,vredne slike ili stvari koje imaju veliku težinu poput termoakumulacinih peći,sefova, servera ili fotokopir aparata.Ovakve selidbe predstavljaju veliki izazov za svakog ko želi da ih bezbedno preseli.Prilikom selidbe Beograd osetljivih i skupih komada nameštaja predlazemo zaštitu odabranim materijalima.

Ukoliko imate potrebu za ovakvom vrstom selidbe pozovite nas i naši stručni radnici će zaštiti nameštaj i obaviti selidbu tih stvari za Vas.

ATS Selidbe | O nama

ATS agencija za selidbe Beograd bavi se uslugama selidbe od 1. maja 1994 godine. Poslujući u našoj branši preselili smo preko 14.000 stanova,kuća,kancelarija i lokala kao i raznih drugih objekata.Iz svega toga proizilazi potrebno znanje,mudrost i iskustvo kako bismo našim klijentima pružili uslugu selidbe Beograd na zavidnom nivou.Baveći se selidbama u Beogradu i Srbiji konstantno unapredjujemo resurse i materijale,kao i samu uslugu.Obzirom da smo najstarija selidbena agencija u regionu, svesni smo koliko je za naše klijente važno da se presele pouzdano,efikasno i kvalitetno uz poštovanje vremenskih rokova i dogovorenih usluga.Poslujemo u tom smeru,kako bismo uslugu selidbe održali na visokom nivou i prvenstveno na zadovoljstvo naših klijenata.ATS agencija za transport i selidbe Beograd pruža niz integrisanih usluga u domenu selidbe i skladištenja u Beogradu.

Naše usluge prilikom selidbe Beograd

Selidbe Beograd kompletna usluga

Kompletna usluga selidbe u Beogradu podrazumeva da za vaše potrebe uradimo selidbu po sistemu "ključ u ruke" od vrata do vrata, koja obuhvata pripremu i selidbe stana , kuće , poslovnog prostora ili lokala.

selidbe Beograd kompletna usluga
selidbe Beograd delimicna usluga

Selidbe Beograd delimičma usluga

Delimična usluga selidbe Beograd podrazmeva preseljenje odredjene prostorije u vašem lokalu,stambenom ili poslovnom prostoru ili preseljenje nekoliko komada nameštaja i sitne robe.

Selidbe Beograd | selidbe stana

Selidbe stana u Beogradu je naša usluga prilikom koje smo u mogućnosti smo da vam ponudimo kompletnu ili delimičnu selidbu stana bilo koje kvadrature.

selidbe Beograd selidbe stana
selidbe Beograd selidbe kuca

Selidbe Beograd | selidbe kuće

Selidbe kuća i vikendica obavljamo na celoj teritoriji Beograda i Srbije,uvažavajući vaše zahteve i potrebe,uz zavidan nivo usluge selidbe.

Selidbe Beograd | selidbe firme

Selidba firme je zahtevan i vrlo odgovoran posao,sobzirom na mnoštvo faktora koje je potrebno dobro i detaljno isplanirati i sprovesti u delo.

selidbe Beograd selidbe firme
selidbe Beograd selidbe lokala

Selidbe Beograd | selidbe lokala

Selidbe lokala podrazumevaju selidbe zanatskih radnji svih vrsta i kategorija.Ukoliko imate potrebu da preselite ceo ili delove lokala u Beogradu na pravom ste mestu.

Selidbe Beograd skladištenje

Magacinski prostor prostor na 4 lokacije prilikom selidbe u Beogradu.Iznajmite suv,bezbedan i čist prostor na mesecečnom nivou ili po danu.

selidbe Beograd skladistenje
selidbe Beograd pakovanje

Selidbe Beograd pakovanje

Pakovanje prilikom selidbe Beograd u kutije različitih dimenzija,namene i kvaliteta.

Selidbe Beograd zaštita nameštaja

Zaštita nameštaja prilikom selidbe Beograd materijalima različitih namena,debljine i kvaliteta kako bi selidba na novu lokaciju protekla bezbedno i bez oštećenja.

selidbe Beograd zastita namestaja
selidbe Beograd demontaza i montaza namestaja

Selidbe Beograd demontaža i montaža nameštaja

Demontaža i montaža nameštaja svih vrsta i kategorija u daske ili elemente prilikom selidbe u Beogradu.

Selidbe Beograd kamionski prevoz

Selidbe Beograd kamionima različitih gabarita i nosivosti.

selidbe Beograd kamionski prevoz
selidbe Beograd kombi prevoz

Selidbe Beograd kombi prevoz

Selidbe Beograd kombi vozilima od 7m3 do 10m3,sa ili bez uključene radne snage.

Selidbe Beograd po opštinama

ATS agencija za transport i selidbe obavlja usluge selidbe u svim Beogradskim opštinama:

Selidbe Beograd | selidbe na deponiju

Selidbe Beograd prevoz na deponiju starog, propalog ili nepotrebnog nameštaja može biti komplikovan i naporan posao koji ukoliko se pogrešno odradi može biti i kažnjiv.Nudimo Vam rešenje za ovu vrstu selidbe.

Ukoliko imate manju količinu nameštaja kojeg želite da se rešite (1 do 3 komada), prva subota u mesecu je dan kada gradska čistoća odvozi krupan otpad. Pozovite nas i naši radnici će odneti stvari do Vama najbližeg kontejnera.

Ako ne želite da sačekate prvu subotu u mesecu ili imate veću količinu starog, dotrajalog ili nepotrebnog nameštaja i želite da ga se rešite možete se odlučiti i za prevoz ili selidbe starih stvari do Vama najbliže deponije.

Selidbe Beograd penzionera i ostalih socijalnih kategorija Beograd

U mogućnosti smo da vam ponudimo uslugu selidbe ličnih stvari i nameštaja za potrebe penzionera,starih,polupokretnih ili nepokretnih lica do staračkog doma po vašem izboru u Beogradu ili Srbiji.

Selidbe studenata Beograd

U asortimanu naših usluga imamo i uslugu preseljenja studenata iz Beograda i Srbije u studentski dom ili bilo koju drugu lokaciju po vašoj želji.

Cena selidbe Beograd

Svaka selidba u Beogradu je projekat za sebe,samim tim se svaka selidba na neki način razlikuje.Shodno tome,cena svake selidbe Beograd je jedinstvena.

KONTAKT