pozadina sajta za selidbe beograd☎ 064/57-454-32

011/3192-401011/3192-701

BR.TR:355-1006734-21
PIB:101687760
MB:53656714
ŠD:60250

Selidbe u Beogradu,Srbiji i inostranstvu

selidbe
Selidbe Beograd su naša specijalnost. Posedujemo veliko iskustvo i iza nas je preko 14.000 preseljenih stanova i poslovnih prostora na teritoriji grada Beograda,Srbije i inostranstva.
Selidbe u Beogradu su na neki nacin posebno specificne,guzva u saobracaju,prezauzeti prostori za parkiranje i otezan prilaz zgradi ili kuci.Kocici,stubovi i zardinjere,revnosnih predsednika kucnih saveta su sve,samo ne olaksavajuce selidbene okolnosti.Svi negde zure,nervozvni i napeti.Lift za selidbu je skoro misaona imenica.Saradnja stanara i tolerancija prilikom selidbe je ravna nuli u ovom ego vremenu,cast izuzecima.Zato su selidbe kategorija koju bi trebalo prepustiti ljudima koji se bave selidbama,ljudima kojima su selidbe svakodnevni posao i koji umeju da objasne,a bogami i da odbrane svoj rad,kada je selidba u toku. Da ne bi bilo tako potrebna Vam je naša Agencija za selidbe kako biste se bez mnogo muke i truda rešili jedne od najstresnijih situacija u životu svakog čoveka.Ukoliko su Vam potrebne

• selidbe stana

• selidbe kuće

• selidbe poslovnog prostora ili kancelarije

naši vredni,pristojni i uljudni radnici će taj mukotrpan posao obaviti umesto Vas. Selidbe obuhvataju kamionski ili kombi prevoz u zavisnosti od potreba same selidbe,kao i radnike koji obavljaju utovar i istovar Vaših stvari ili eventualno pakovanje pokucstva i zastitu namestaja po pristupacnim cenama
Selidbe Srbija Selidbe iz jednog grada u drugi na teritoriji Republike Srbije predstavljaju nešto zahtevniji tip selidbe. Pozovite nas i naše stručno osoblje će Vam pomoći da se preselite bez mnogo napora.
Selidbe inostranstvo Selidbe u inostranstvo ili iz inostranstva predstavljaju najzahtevniji tip selidbe. Osim same selidbe za selidbe u inostranstvo ili iz inostranstva potrebna je i propratna dokumentacija. Naše stručno osoblje potrudiće se da Vam ovaj stresni dogadjaj protekne bez mnogo muke.  
Svaka selidba je priča za sebe pa samim tim i cena svake selidbe je različita. Ovo su samo neki od faktora od kojih zavisi cena selidbe: -količina stvari (nameštaja, kutija itd)
-stanje nameštaja
-spratovi
-prilaz do zgrade
-kilometraža
-vrsta usluge (selidba sa ili bez pakovanja u kutije, demontaže, montaže, zaštite nameštaja.


Za Vas ćemo, potpuno besplatno, uraditi procenu selidbe i dati Vam savete kako da sa što manje napora i nepotrebnih troškova preselite Vaš stan ili poslovni prostor. Pozovite nas i naše ljubazno osoblje ce naći pravo rešenje za svaku Vašu situaciju.  
Selidbe osetljivih stvari Osetljive stvari kao sto su klaviri, stilski nameštaj, skupoceni komadi nameštaja ,vredne slike ili stvari koje imaju veliku težinu poput termoakumulacinih peći, sefova, servera ili fotokopir aparata predstavljaju veliki izazov za svakog ko želi da ih preseli. Naši stručni radnici bez problema obaviće selidbu tih stvari umesto Vas.  
Odnošenje nepotrebnih stvari Odnošenje i odlaganje starog, propalog ili nepotrebnog nameštaja može biti komplikovan i naporan posao koji ukoliko se pogrešno odradi može biti i kažnjiv. Nudimo Vam rešenje za taj problem. Ukoliko imate manju količinu nameštaja kojeg želite da se rešite(1-3 komada), prva subota u mesecu je dan kada gradska čistoća odvozi krupan otpad. Pozovite nas i naši radnici će odneti stvari do Vama najbližeg kontejnera. Ako ne želite da sačekate prvu subotu u mesecu ili imate veću količinu starog, dotrajalog ili nepotrebnog nameštaja i želite da ga se rešite možete se odlučiti i za transport starih stvari do Vama najbliže deponije.