pozadina sajta za selidbe beograd☎ 064/57-454-32

011/3192-401011/3192-701

BR.TR:355-1006734-21
PIB:101687760
MB:53656714
ŠD:60250

selidbe kuća Beograd

BEOGRAD - SRBIJA - INOSTRANSTVO

selidbe

SELIDBE KUCA


Selidba kuce je usluga agencije ATS, za sve koji žive u kućama ili ih iznajmljuju i potrebna im je selidba kompletne kuce ili samo jednog dela. Ukoliko Vam je potrebna selidba kuće naši vredni radnici će taj mukotrpan posao obaviti umesto Vas. Selidbe obuhvataju kamionski ili kombi prevoz kao i radnike koji obavljaju utovar i istovar Vaših stvari. Selidbe kuca u Beogradu su naša specijalnost. Posedujemo veliko iskustvo i iza nas je preko 14.000 preseljenih stanova i poslovnih prostora na teritoriji grada Beograda.
Faze pri selidbi kuća Faze pri selidbi kuća su iste kao i pri selidbi stanova od kojih se razlikuju samo po količina stvari i broj tura koje treba odraditi: Planiranje; Pakovanje i zaštita stvari – koristimo kartonske kutije za pakovanje stvari, pucketave folije, kaiševe i svu ostalu opremu kako bi brzo i bezbedno; prebacili stvari. Posebno vodimo računa o lako lomljivim i vrednim stvarima; Demontaža nameštaja ukoliko ne može da stane u jednom komadu; Utovar u kamione; Transport stvari na drugu lokaciju; Istovar, raspakovanje i montaža stvari na novoj lokaciji.
Šta treba znati pri selidbe kuće Selidbe kuća su karakteristične i specifične iz nekoliko razloga: Veći broj stvari za transport - kuće su veće od stanova, često imaju i pomoćne objekte (podrumi, šupe i sl.), tako da je lakše čuvati stvari koje obično nisu svakodnevno potrebne, a imajući u vidu da ima dovoljno prostora, one se samo gomilaju. Vlasnik nije ni svesan šta sve ima u kuči dok ne dođe vreme selidbe, Sve ove stvari treba spakovati, veće komade rastaviti i preneti do druge lokacije, U većini slučajeva pristup kući je jednostavniji i lakši od pristupa zgradama - niko ne parkira ispred tuđe kapije, nema visokih spratova, nema liftova, nema uskih hodnika, Vrlo često zbog velikog broja stvari, jedna tura nije dovoljna, tako da je potrebno organizovati više odlaska i dolaska kamionom Za selidbe kuća potrebno je angažovati više radnika i više prevoznih sredstava – ovo je velika prepreka kada se radi o selidbi u sopstvenoj režiji. Treba angažovati što više ljudi i držati ih ceo dan (a nekada selidbe mogu da traju i nekoliko dana). U ovo današnje vreme retko ko ima toliko vremena.
Svaka selidba je priča za sebe pa samim tim i cena svake selidbe je različita. Ovo su samo neki od faktora od kojih zavisi cena selidbe: -količina stvari (nameštaja, kutija itd)
-stanje nameštaja
-spratovi
-prilaz do zgrade
-kilometraža
-vrsta usluge (selidba sa ili bez pakovanja u kutije, demontaže, montaže, zaštite nameštaja itd.) Za Vas ćemo, potpuno besplatno, uraditi procenu selidbe Vase kuce i dati Vam savete kako da sa što manje napora i nepotrebnih troškova preselite Vašu kucu ili jedan njen deo. Pozovite nas i naše ljubazno osoblje ce naći pravo rešenje za svaku Vašu situaciju.  Osetljive stvari kao sto su klaviri, stilski nameštaj, skupoceni komadi nameštaja ,vredne slike ili stvari koje imaju veliku težinu poput termoakumulacinih peći, sefova, servera ili fotokopir aparata predstavljaju veliki izazov za svakog ko želi da ih preseli. Naši stručni radnici bez problema obaviće selidbu tih stvari umesto Vas. Odnošenje i odlaganje starog, propalog ili nepotrebnog nameštaja može biti komplikovan i naporan posao koji ukoliko se pogrešno odradi može biti i kažnjiv. Nudimo Vam rešenje za taj problem.

Ukoliko imate manju količinu nameštaja kojeg želite da se rešite(1-3 komada), prva subota u mesecu je dan kada gradska čistoća odvozi krupan otpad. Pozovite nas i naši radnici će odneti stvari do Vama najbližeg kontejnera. Ako ne želite da sačekate prvu subotu u mesecu ili imate veću količinu starog, dotrajalog ili nepotrebnog nameštaja i želite da ga se rešite možete se odlučiti i za transport starih stvari do Vama najbliže deponije.