Selidbe Surčin

Selidbe Surčin po povoljnim i kvalitetnim uslovima

selidbe Surcin
Selidbe u Surčinu na obostrano zadovoljstvo

Selidbe Surčin

Selidbe Surčin je usluga naše agencije u okviru usluge selidbe Beograd , koju obavljamo od 1.maja 1994 godine.

U okviru usluge selidbe Surčin možemo Vam ponuditi kompletnu ili delimičnu selidbu stana , kuće , kancelarije ili lokala.

Selidbe obavljamo na celoj teritoriji opštine Surčin , kao i u okolnim naseljima i selima.

Prilikom selidbe u ili iz Surčina u mogućnosti smo da vam ponudimo demontažu i montažu svih vrsta nameštaja , kao i pakovanje pokućstva ili inventara u kutije različitih dimenzija , kvaliteta i cene.

Takodje , ukoliko vam je potrebna zaštita nameštaja možemo vam ponuditi i ovu uslugu kako bi vaš nameštaj bio zaštićen od eventualnih ogrebotina.

U ponudi imamo i selidbe stilskog nameštaja , pianina i ostalih umetnina , kao i selidbu stvari koje su svojom težinom , gabaritima ili osetljivošću specifične.

Ukoliko krečite ili ste prodali stan , a još uvek niste našli novi stambeni prostor u ponudi imamo čuvanje vaših stvari u nekom od naša 4 suva i bebedna magacina.

Prilikom selidbe počesto se pojavi potreba za stvarima koje vam nisu potrebne , eventualno ako su stare ili dotrajale , za vas ih možemo prevesti do vama najbliže deponije.

Poštujemo dogovoreno vreme selidbe , kao i cenu i nema skrivenih troškova

Ukoliko želite besplatnu procenu selidbe , pozovite nas i poslaćemo agenta na teren radi konkretnog dogovora oko svih detalja vezanih za vašu selidbu.

U dogovoru sa vama selidba termin selidbe može biti bilo kog dana u nedelji, uključujući vikende , kao i u vreme kada to vama najviše odgovara , jer smo dostupni od 00 h - 24 h.

Dobra i pravovremena organizacija je ključ uspešno izvedene selidbe , stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice.

Selidbe Surčin po naseljima:

KONTAKT ☎ 064/574-5432 ☎ 011/3192-401 ☎ 011/3192-701