pozadina sajta za selidbe beograd☎ 064/57-454-32

011/3192-401011/3192-701

BR.TR:355-1006734-21
PIB:101687760
MB:53656714
ŠD:60250

Selidbe stanova Beograd

svih kvadatura na teritoriji Beograda,Srbije i inostranstva

Selidbe kancelarija

Selidbe jednosobnih,dvosobnih i visesobnih stanova


U selidbe stanova ubrajaju se selidbe stanova svih kvadatura na teritoriji Beograda,Srbije i inostranstva ili blio kakva vrsta prostora u kome boravite ili zivite. Selidbe stanova se obavljaju sa posebnom pažnjom. Vodićemo računa kako o vašem nameštaju tako i o svim sitnicama koje obeležavaju vaš zivotni prostor. Za selidbe manjih stanova preporučujemo kombi prevoz.Ako je pak veća kvadratura stana bolja opcija je kamionski prevoz.

Ukoliko Vam je potrebna selidba Vaseg stana ili kuće, selidba iznajmljenog prostora ili stana naši profesionalni radnici će taj mukotrpan posao obaviti umesto Vas.

Selidbe stana obuhvataju kamionski ili kombi prevoz kao i radnike koji obavljaju utovar i istovar Vaših stvari i pokucsva.

Selidbe stana u Beogradu su naša specijalnost. Posedujemo veliko iskustvo i iza nas je preko 14.000 preseljenih stanova svih prostornih jedinica na teritoriji grada Beograda.

Selidbe stana

Selidbe stambenih prostora obavljaju se brzo i u najkraćem mogućem roku. Mi razumemo koliko je vreme dragoceno. Selidba se obavlja u nekoliko koraka:
Besplatna procena selidbe - prvo dolazimo na vašu adresu da procenimo koliko stvari imate kako bi smo mogli da vas posavetujemo oko izbora prevoza. Tada saznajete cenu vaše selidbe. Pakovanje - ukoliko već niste spakovali stvari i ne želite da se bavite time, mi smo tu da sve pažljivo spakujemo i zaštitimo za vas. Utovar - nakon pakovanja vaše stvari ćemo pažljivo uneti u kombi ili kamion. Sva naša vozila su dodatno tapacirana kako bi pružila veću zaštitu vašim stvarima. Prevoz - vaše stvari prevešćemo od jedne do druge tačke. Naši profesionalni vozači će se pobrinuti da vaše stvari stignu bezbedno na odredište. Istovar - sve vaše stvari postavljamo onako kako vi želite. Nakon što odemo vaš stan će biti u potpunosti funkcionalan i spreman za život.

Selidbe stambenog prostora

Nudimo uslugu selidbe stana na efikasan način sa radnikom više. Usluga koja je najpovoljija za selidbe stana. Koliko god da vam se čini da vam stan nije veliki, upoznaćete njegovu pravu veličinu tek onda kada krenete da organizujete selidbu. Ni vama neće biti jasno kako su sve te stvari našle mesta u vašem stanu i nećete verovati da nikad kraja nema pakovanju. Ukoliko ste i vi u sličnoj situaciji, ukoliko planirate preseljenje u novi stan ili kuću, nemojte to pokušavati sami. Selidba podrazumeva mnogo poslova o kojima još ni ne razmišljate, a vrlo često i mnogo nervoze i stresova, tako da je naš savet da selidbu stana prepustite pravim profesionalcima-agencija za transport i selidbe ATS. Tražnja na tržištu za uslugama selidbi omogućila nam je da se specijalizujemo i za pružanje usluge selidbe stana ili bilo koje vrste stambenog prostora 

Svaka selidba je priča za sebe pa samim tim i cena svake selidbe je različita. Ovo su samo neki od faktora od kojih zavisi cena selidbe stana:

Naši radnici su osposobljeni za svaku vrstu posla koji može zatrebati tokom selidbe vašeg stambenog prostora, a vrlo smo pažljivi sa svim vašim stvarima, pokucstvom, predmetima i slično. Organizovanje selidbe stana zahteva mnogo vremena, ali i vrlo pažljivo planiranje čitave selidbe.
S tim u vezi, pre nego što započnemo sa selidbom, nudimo vam i opciju da uradimo besplatnu procenu selidbe vašeg poslovnog prostora, kako bismo mogli pre početka da utvrdimo koliko bi vaša selidba mogla da traje i koja bi okvirna cena naših usluga bila. Jedna smo od najpovoljnijih agencija na tržištu, o čijem uspehu svedoči višegodišnje iskustvo i zadovoljni klijenti, kojih je iz dana u dan sve više.
Dugogodišnje iskustvo nas je pripremilo na selidbe stanova i stambenog prostora svakog tipa. Bilo da selite samo deo stana,jednu sobu ili kompletan stan možete nam se obratiti. Možemo vam ponuditi i montažu i demontažu vaseg nameštaja kao i zastitu istog.
Naši radnici pored obuke koju su prošli pri zaposljenju u našoj agenciji stekli neverovatno iskustvo što je i najbitnije jer se svakodnevno srećemo sa različitim tipovima namestaja,uzanim hodnicima nezgodnim prilazima za parkiranje vozila itd. Pored klasične selidbe stana iili stambenog poslovnog prostora koju čine:
utovar u kombi vozila ili kamionska vozila kombi prevoz ili kamionski prevoz namestaja i pokucstva istovar svih stvari iz naših vozila
Agencija za selidbe ATS vam nudi i dodatne usluge pri selidbi vašeg stana a to su: pakovanje svog pokucstva u kartonske kutije za selidbe zaštitu svari folijom,talas kartonom ili puc-puc folijom demonaža i ponovnu montažu Vaseg nameštaja, kao i prodaju svog materijala potrebnog za selidbu: kartonse kutije, streč folija, pucketava folija, lepljive trake.. radnika više pri svakoj selidbi

Za Vas ćemo, potpuno besplatno, uraditi procenu selidbe i dati Vam savete kako da sa što manje napora i nepotrebnih troškova preselite Vaš stan ili poslovni prostor.

Pozovite nas i naše ljubazno osoblje ce naći pravo rešenje za svaku Vašu situaciju.  

Selidbe osetljivih stvari

Osetljive stvari kao sto su klaviri, stilski nameštaj, skupoceni komadi nameštaja ,vredne slike ili stvari koje imaju veliku težinu poput termoakumulacinih peći, sefova, servera ili fotokopir aparata predstavljaju veliki izazov za svakog ko želi da ih preseli.

Naši stručni radnici bez problema obaviće selidbu tih stvari umesto Vas.  

Odnošenje nepotrebnih stvari iz Vaseg stana

Odnošenje i odlaganje starog, propalog ili nepotrebnog nameštaja može biti komplikovan i naporan posao koji ukoliko se pogrešno odradi može biti i kažnjiv. Nudimo Vam rešenje za taj problem.

Ukoliko imate manju količinu nameštaja kojeg želite da se rešite(1-3 komada), prva subota u mesecu je dan kada gradska čistoća odvozi krupan otpad. Pozovite nas i naši radnici će odneti stvari do Vama najbližeg kontejnera.

Ako ne želite da sačekate prvu subotu u mesecu ili imate veću količinu starog, dotrajalog ili nepotrebnog nameštaja i želite da ga se rešite možete se odlučiti i za transport starih stvari do Vama najbliže deponije.