pozadina sajta za selidbe beograd☎ 064/57-454-32

011/3192-401011/3192-701

BR.TR:355-1006734-21
PIB:101687760
MB:53656714
ŠD:60250

Selidbe kancelarija Beograd

Selidba kancelarije i poslovnog prostora

Selidbe kancelarija

Seldbe Beograd - selidbe kancelarija - selidbe poslovnog prostora

U selidbe poslovnih prostora ubrajaju se selidbe kancelarija, selidbe magacina, selidbe skladišta i bilo kog prostora u kome obavljate svoj posao. Selidbe poslovnih porstora obavljaju se sa posebnom pažnjom. Vodićemo računa kako o vašem kancelarijskom nameštaju tako i o svim sitnicama koje obeležavaju vaš posao. Za selidbe manjih kancelarija preporučujemo kombi prevoz. Ake ste pak veća firma, ili želite da preselite magacin naprimer, bolja opcija je kamionski prevoz.

Ukoliko Vam je potrebna selidba stana ili kuće, selidba poslovnog prostora ili kancelarije naši profesionalni radnici će taj mukotrpan posao obaviti umesto Vas.

Selidbe obuhvataju kamionski ili kombi prevoz kao i radnike koji obavljaju utovar i istovar Vaših stvari.

Selidbe u Beogradu su naša specijalnost. Posedujemo veliko iskustvo i iza nas je preko 14.000 preseljenih stanova i poslovnih prostora na teritoriji grada Beograda.

Selidbe kancelarije

Selidbe poslovnih prostora obavljaju se brzo i u najkraćem mogućem roku. Mi razumemo koliko je vreme dragoceno. Selidba se obavlja u nekoliko koraka:
Besplatna procena selidbe - prvo dolazimo na vašu adresu da procenimo koliko stvari imate kako bi smo mogli da vas posavetujemo oko izbora prevoza. Tada saznajete cenu vaše selidbe. Pakovanje - ukoliko već niste spakovali stvari i ne želite da se bavite time, mi smo tu da sve pažljivo spakujemo i zaštitimo za vas. Utovar - nakon pakovanja vaše stvari ćemo pažljivo uneti u kombi ili kamion. Sva naša vozila su dodatno tapacirana kako bi pružila veću zaštitu vašim stvarima. Prevoz - vaše stvari prevešćemo od jedne do druge tačke. Naši profesionalni vozači će se pobrinuti da vaše stvari stignu bezbedno na odredište. Istovar - sve vaše stvari postavljamo onako kako vi želite. Nakon što odemo vaš stan će biti u potpunosti funkcionalan i spreman za život.

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe firme i vaše kancelarije, poslovnog prostora na profesionalan i efikasan način sa radnikom više. Usluga koja je najpovoljija za selidbe firmi. Organizovanje selidbe firme postaje poslednjih godina usluga koja se sve više traži na domaćem tržištu, jer firme, velike i male, u potrazi za boljim uslovima, lepšim zgradama i drugim razlozima, često imaju potrebu za selidbom. Selidba firme vrlo je kompleksan posao, imajući u vidu obim materijala i inventara kojim firma raspolaže, broj radnih jedinica koje treba preseliti, udaljenost do nove lokacije, i slično. Ako i vi imate potrebu da iz bilo kog razloga svoju firmu preselite na novo mesto, mi smo najbolji izbor za vas. Tražnja na tržištu za uslugama selidbi omogućila nam je da se specijalizujemo i za pružanje usluge selidbe firme ili bilo koje vrste poslovnog prostora, od lokala, preko kancelarija, pa do celokupnih proizvodnih postrojenja.  

Svaka selidba je priča za sebe pa samim tim i cena svake selidbe je različita. Ovo su samo neki od faktora od kojih zavisi cena selidbe:

Naši radnici su osposobljeni za svaku vrstu posla koji može zatrebati tokom selidbe vašeg poslovnog prostora, a vrlo smo pažljivi sa svim vašim stvarima, arhivama, predmetima i slično. Organizovanje selidbe firme zahteva mnogo vremena, ali i vrlo pažljivo planiranje čitave selidbe.
S tim u vezi, pre nego što započnemo sa selidbom, nudimo vam i opciju da uradimo besplatnu procenu selidbe vašeg poslovnog prostora, kako bismo mogli pre početka da utvrdimo koliko bi vaša selidba mogla da traje i koja bi okvirna cena naših usluga bila. Jedna smo od najpovoljnijih agencija na tržištu, o čijem uspehu svedoči višegodišnje iskustvo i zadovoljni klijenti, kojih je iz dana u dan sve više.
Selidbe firme, selidbe poslovnog prostora u Beogradu, Srbiji Dugogodišnje iskustvo nas je pripremilo na selidbe firme i poslovnog prostora svakog tipa. Bilo da selite samo vašu kancelariju, lokal ili veliko postrojenje jedne firme možete nam se obratiti. Teške kase, sefovi, mašine, obimne selidbe za nas nikada nije prestavljao problem, obimni kompleksi takođe. Možemo vam ponuditi i montažu i demontažu kancelarislog nameštaja kao i specijalizovanih mašina.
Naši radnici pored obuke koju su prešli pri zapošljenju u našu agenciju stekli neverovatno iskustvo što je najbitnije jer se svakodnevno srećemo sa različitim mašinama i različitom opremom koju treba transportovati. Pored klasične selidbe fireme i selidbe poslovnog prostora koju čine:
utovar u kombi vozila ili kamionska vozila kombi prevoz ili kamionski prevoz inventara firme istovar svih stvari iz naših vozila
Agencija za selidbe ATS vam nudi i dodatne usluge pri selidbi vaše kancelarije ili selidbe firme a to su: pakovanje svog inventara u kartonske kutije za selidbe zaštitu svari folijom demonaža i ponovnu montažu kancelarijskog nameštaja, mašina i opreme prodaju svog materijala potrebnog za selidbu: kartonse kutije, streč folija, pucketava folija, lepljive trake.. radnika više pri svakoj selidbi

Za Vas ćemo, potpuno besplatno, uraditi procenu selidbe i dati Vam savete kako da sa što manje napora i nepotrebnih troškova preselite Vaš stan ili poslovni prostor.

Pozovite nas i naše ljubazno osoblje ce naći pravo rešenje za svaku Vašu situaciju.  

Selidbe osetljivih stvari

Osetljive stvari kao sto su klaviri, stilski nameštaj, skupoceni komadi nameštaja ,vredne slike ili stvari koje imaju veliku težinu poput termoakumulacinih peći, sefova, servera ili fotokopir aparata predstavljaju veliki izazov za svakog ko želi da ih preseli.

Naši stručni radnici bez problema obaviće selidbu tih stvari umesto Vas.  

Odnošenje nepotrebnih stvari

Odnošenje i odlaganje starog, propalog ili nepotrebnog nameštaja može biti komplikovan i naporan posao koji ukoliko se pogrešno odradi može biti i kažnjiv. Nudimo Vam rešenje za taj problem.

Ukoliko imate manju količinu nameštaja kojeg želite da se rešite(1-3 komada), prva subota u mesecu je dan kada gradska čistoća odvozi krupan otpad. Pozovite nas i naši radnici će odneti stvari do Vama najbližeg kontejnera.

Ako ne želite da sačekate prvu subotu u mesecu ili imate veću količinu starog, dotrajalog ili nepotrebnog nameštaja i želite da ga se rešite možete se odlučiti i za transport starih stvari do Vama najbliže deponije.

kontakt telefon za selidbe ats selidbe beograd